Bakan Özlü, Kastamonu'yu ziyaret etti

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın, Ilgaz Kadın Çayırı Mesire Alanı'nda düzenlemiş olduğu 3. Aile İletişim Etkinliği'ne katılan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Kastamonu'yu da ziyarett etti.

  • 1532
Bakan Özlü, Kastamonu'yu ziyaret etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Her fırsatta kendisini Kastamonulu orak hissettiğini dile getiren Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Hz. Pir Şeyh Şaban-ı Veli Külliyesi’ni ziyaret ederek dua etti. Uğurlu Konakları’nda Vali Yaşar Karadeniz, Belediye Başkanı Tahsin Babaş, AK Parti Kastamonu Milletvekilleri Hakkı Köylü ve Metin Çelik ile sivil toplum kurulu başkanlarıyla bir araya gelen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, Kastamonu Kalesi, Seyrangah projesi, Yakupağa Külliyesi, Kasaba Köyü Mahmutbey Camii ve Daday İksir Resort At Çiftliği’nde incelemelerde bulundu. Bakan Özlü, tamamlanma noktasına gelen Seyrangah Projesi ve Turizm Yolu çalışmalarını inceledikten sonra Belediye Başkanı Tahsin Babaş’ı tebrik ederek, “Kastamonu’ya yakışır muazzam bir proje yapmışsınız. Bunun için size teşekkür ederim” dedi.

Tarihi ve Kültürel yapıyı canlandırmak adına başlatılan çalışmaları Seyrangah projesinde anlatan Belediye Başkanı Tahsin Babaş, hedefin Dünya Kültür Miras Listesi olduğunu bu yolda da herkesin desteğine ihtiyaç duyduklarını vurguladı. Bakan Özlü’ye Kastamonu’ya gösterdiği ilgiden ötürü teşekkür eden Başkan Babaş, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü’ye Maslak Yeni Küçük Sanayi Sitesi ve Organize Sanayi Bölgesi’yle ilgili de bilgiler verdi.

Kastamonu’ya gereken desteği her zaman vereceğini söyleyen Bakan Özlü, kendisini Kastamonulu olarak hissettiğini ve Kastamonu’da huzur bulduğunu vurguladı. Bakan Özlü yaklaşık 9 saat süren Kastamonu ziyaretinin ardından Ankara’ya döndü.