CHP'li kadınlardan örnek davranış

Cumhuriyet Halk Partisi Kastamonu İl Kadın Kolları Başkanlığı lösemili çocuklar için harekete geçti.

  • 2341
CHP'li kadınlardan örnek davranış
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP’li Kadınlar kendi elleriyle ördükleri kazak, atkı ve bereleri Onkoloji Hastanesi’nde tedavi gören çocuklara hediye edecek.

Sosyal sorumluluk projeleri konusunda ağırlıklı çalışmalar gerçekleştiren CHP Kastamonu İl Kadın Kolları lösemili çocuklar için örnek bir çalışmaya imza attı. Bilinenin aksine hazır hediyelik eşyalar dışında farklı bir çalışma ortaya koymak isteyen CHP’li kadınlar kendi el emeği olarak hazırladıkları ürünleri Ankara Onkoloji Hastanesi’nde tedavi gören çocuklara ulaştıracak.

CHP’li Kadınlar olarak hazırladıkları etkinlik ile Onkoloji hastanesinde tedavi gören çocuklarla güzel ve anlamlı hediyeler vermek için yola koyulduklarını kaydeden CHP İl Kadın Kolları Başkanı Ülkü Yavuzoğlu, başlattıkları çalışmanın gönüllük esasına göre yapıldığını ve siyasi görüşü ne olursa olsun pek çok kesimden destek gördüğünü söyledi.

"ÇOCUKLARIMIZIN HEDİYEYLE BERABER ONLARLA OYNAYACAK BİRİLERİNE İHTİYAÇLARI VAR"

Hazırlanan atkı, bere, kazak ve çorap gibi malzemelerin hazırlandıktan sonra bizzat Ankara’ya kendileri götüreceklerini ifade eden Ülkü Yavuzoğlu, hayata geçirdikleri projeden ötürü heyecanlı ve mutlu olduklarını ifade ederek: “Her şeyden önce bir anne olan kadınlarımızla birlikte güzel işler çıkarmaya çalıştık. Bu hastaneye şimdiye kadar çok fazla hediye gitmiştir belki lakin biz kendimiz bir şeyler yapmak istedik. Amacımız sadece hediye vermek değil. Hep beraber oynayalım, hep beraber gülelim, güldürelim istiyoruz. Mutluluk dağıtmaya gidiyoruz.  Bugün burada bir etkinlik yapıyoruz. Bunlar güzel, gönüllü insanların sayesinde oluyor. Daha çok farkındalığa ihtiyacımız var. Yeni etkinlikler yapabilmek için, daha iyi yerlere gelebilmek için ve insanları bilgilendirebilmek için daha fazla desteğe ihtiyacımız var” diye konuştu.

Kazım BOLAT