Cumhurbaşkanı Erdoğan, başarılı sporcularımızı ödüllendirdi

Kastamonu'da toplu açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, başarılı sporcularımızı tebrik ederek ödüllendirdi.

  • 2226
Cumhurbaşkanı Erdoğan, başarılı sporcularımızı ödüllendirdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Kamu ve özel sektör tarafından gerçekleştirilen, toplam maliyeti 672 milyon TL olan 142 hizmet ve tesisin toplu açılışını yapmak üzere ilimize geldi.

Hasan Doğan Spor tesislerine hava yolu ile gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan burada tören mangası ile karşılandı.

Erdoğan, ilk olarak Cumhurbaşkanlığı otobüsü ile toplu açılış töreninin yapılacağı alana hareket etti. Yol boyunca kendisini karşılamaya gelerek ellerinde Türk bayraklarıyla sevgi gösterisinde bulunan binlerce vatandaşı selamladı.

Kuzeykent Meydanı'nda gerçekleştirilen toplu açılış törenine, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Vali Vekili Yaşar Karadeniz’in yanı sıra, Kastamonu Milletvekilleri Hakkı Köylü, Metin Çelik, Murat Demir, Ak Parti Çankırı Milletvekilleri Muhammet Emin Akbaşoğlu ve Hüseyin Filiz, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Vali Yardımcıları Şenol Kaya, Ünal Kılıçarslan, Kerem Süleyman Yüksel, Cumhuriyet Başsavcısı Bülent Kantarcı, Adalet Komisyonu Başkanı Galip Akpınar, İdare Mahkemesi Başkanı Mustafa Serdengeçti, TOKİ Başkanı Mahmut Ergün Turan, İlçe Kaymakamları, İlçe Belediye Başkanları, siyasi parti il ve ilçe başkanları, STK temsilcileri ve on binlerce vatandaşımız katıldı.

Kuzeykent Meydanı'ndaki törenin ardından Kastamonu Belediye Başkanlığını ziyaret ederek belediyenin hizmetleri hakkında bilgi alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada ilimiz başarılı sporcuları ve takım temsilcileri ile bir araya geldi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Erdoğan Akbıyık’ın eşlik ettiği, geçtiğimiz yıl Challenge Cup’ta Avrupa ikincisi olan Kastamonu Belesiyesi Bayan Hentbol takımı temsilcileri, Taekwondo ve Kick Boks’ta Avrupa üçüncüsü olma başarısı gösteren Onur Talha Soykan ve Hatice Erdoğan, Snowboard Türkiye Şampiyonu Derin Öztürk, Büyükler Kılıç Eskrim Şampiyonu İbrahim Ahmet Ant, Özel Sporculardan ise Yüzme Türkiye Şampiyonu Nurullah Süzen, İşitme Engelliler Badminton Türkiye Şampiyonu takımımızdan Ayşegül Bektaş ve İşitme Engelliler Masa Tenisi Türkiye Şampiyonu takımımızdan ise Önder Er, Cumhurbaşkanımızın huzuruna çıktı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sporcularımızı ödüllendirirken, başarılarından ötürü sporcularımızı tebrik etti ve gelecekteki şampiyonalarda da başarılar diledi.