Demir "Milletimiz o gün bir destan daha yazdı"

Ak Parti Milletvekili Murat Demir, 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeni ile mesaj yayımladı.

  • 426
Demir &quotMilletimiz o gün bir destan daha yazdı"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Demir; "15 Temmuz gecesi, minarelerden Ezan sesiyle Milletimiz ellerinde bayrak, dillerde Allah Allah nidalarıyla ülkesini ve milli egemenliğini hiç kimseye kaptırmayacağını tüm dünyaya göstermiştir.

Biz Vatana sahip çıkmak için tarih boyu canlarımızı vermişiz, bugün vatanımız tehlikeye girdiğinde 7’den 70’e kadınıyla erkeğiyle canlarını feda etmek üzere silahların tankların önüne başlarını koyan vatanımızı kurtarmaya çalışan ve ülkesine sahip çıkanlar, o gün bir destan daha yazdı.

15 Temmuz Sevr zayıflamasından kurtulamayan ikiyüzlü batının suçüstü halidir.

15 Temmuz yedi düvele diz çökerten Çanakkale ve Kurtuluş ruhunun ansızın dirilişidir.

15 Temmuz darbe ve işgal çapulcularının bütün renk ve farklarıyla bir olmuş, Aziz millet tarafından meydanlarda boğulmasıdır.

15 Temmuz içimizdeki hainlerin milli irade ateşinde kavrulmasıdır.

15 Temmuz Şehitler, Gaziler ve Demokrasi günüdür. Bin nice destanın kanla yazılmasıdır.

15 Temmuz büyük alınmadır. Pişmanlık ve kopuş fırsatıdır.

15 Temmuz ilahi yardımı ve Gayretullahın vatanımıza tecelli ettiği bir kutsal zamandır.

15 Temmuz yüce Yaradan’ı ve Peygamberimizi istismar ederek insanları aldatan FETÖ’nün cümle aleme teşhir ve rezil edildiği vakt-i mücadeledir.

15 Temmuz Cumhurbaşkanımızın dünyayı kıskandıran tarih ve zafer sicilidir.

15 Temmuz tek yürek olmak ve tek millet olmak, gurur duyacağımız uygarlık tarihine kazandığımız küresel demokrasi içtihadıdır.

15 Temmuz ikinci Kurtuluş Savaşı zaferidir.

Ay yıldızlı al bayrağımıza kanlarıyla renk veren isimleri bilinen ve bilinmeyen tüm kahraman şehitlerimizden, fedakar gazilerimizden Allah razı olsun. Vatanı için 15 Temmuz’da canlarını feda eden 249 şehidimizi ve tüm şehitlerimizi bir kez daha şükran, minnet ve rahmetle yad ediyorum.

15 Temmuz’da yaşlısıyla genciyle, kadınıyla erkeğiyle gazilik şerefine mazhar olan 2193 gazimize, ailelerine de minnetlerimi sunuyorum.

Demokrasiye, milli iradeye vurulan darbeleri “Unutmadık, Unutturmayacağız” ve 15 Temmuz darbe girişimini bir kez daha şiddetle kınıyor ve lanetliyorum.

Rabbim, hainlere bir daha fırsat vermesin. Aziz Vatanımızda şanlı bayrağımız ilelebet var kılsın.

Tüm hemşerilerimin ve aziz milletimizin 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Gününü en içten duylarımla kutluyor, selam ve saygılar sunuyorum."