MHP'li Deligözoğlu, görevi devraldı

MHP Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Fazıl Deligözoğlu, MHP İl Başkanı Hacı İbrahim Maşalacı'dan ilçe başkanlığı görevini devraldı.

  • 2596
MHP'li Deligözoğlu, görevi devraldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MHP Merkez İlçe Başkanı Ali Osman Kurtcu ile Yönetim Kurulu Üyelerinin istifasının ardından boşalan göreve MHP Genel Merkez Yönetim Kurulu ile MHP Kastamonu İl Başkanlığının kararıyla eski MHP İl Genel Meclisi Üyesi Fazıl Deligözoğlu getirildi. MHP İl Başkanlığında düzenlenende törende MHP İl Başkanı Hacı İbrahim Maşalacı’dan görevi devralan Deligözoğlu, kendilerine gösterilmiş olan ilgi ve güvenden ötürü herkese teşekkür ederek, “Ülkemiz, zor bir durumdadır. Büyük çoğunluğumuzun bazı olaylardan haberi bile yok. Normal bir hayat sürdürüyoruz. Fakat ordumuz, Suriye’de bir savaş halindedir. PKK, DAEŞ gibi terör örgütleriyle savaşıyoruz. Bizim şimdi birlik ve beraberlik içerisinde olma zamanımız. Beraber yola çıktığımız arkadaşlarımıza ben teşekkür ediyorum. Türkiye’nin şuanda MHP’ye çok büyük ihtiyacı var. Ülkemizin ülkücülere çok ihtiyacı var” dedi.

MHP Kastamonu İl Başkanı Hacı İbrahim Maşalacı ise, “Ortak aklı bulup, bu doğrultuda yapmış olduğumuz istişareler neticesinde Kastamonu’da kaybettiklerimizi almak adına başta 30 Mart Mahalli İdareler seçiminde 20 yıllık bir serüvenimiz olan ve hepimizin derinden yaralayan belediye başkanlığını kaybettik, ardından 7 Haziran seçimlerinde mevcut milletvekilimizi korumamız ve sonrasında 1 Kasım’da oluşan erken seçimde mevcut milletvekilimizi de kaybetmemizin ardından teşkilatlar olarak birlik ve beraberliği ortaya koyabilme adına ve kaybettiklerimizi önümüzdeki 2019 yerel ve genel seçimlerinde geri almak adına yeniden bir teşekkülü ortaya koymak istiyoruz. Bu kapsamda İl Yönetim Kurulu Üyesi olan Fazıl Deligözoğlu’nu Merkez İlçe Başkanlığında boşalan göreve getirilmiştir. Hayırlı olsun diyoruz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından MHP İl Başkanı Maşalacı, MHP Merkez İlçe Başkanı Fazıl Deligözoğlu’na yetki belgesini takdim etti.