MHP'de ilçe kongreleri tamamlandı gözler il kongresinde!

Milliyetçi Hareket Partisi olağan ilçe kongreleri Doğanyurt ilçe kongresi ile sona erdi. Atamayla ilçe başkanlığı görevine getirilen İbrahim Parlak yeniden ilçe başkanlığına seçildi.

  • 973
MHP'de ilçe kongreleri tamamlandı gözler il kongresinde!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

24 Mart 2017 tarihinde Hanönü'nden başlayan MHP ilçe kongreleri 1 Temmuz 2017 tarihinde Doğanyurt’ta gerçekleştirilen kongre ile sona erdi.

Doğanyurt’ta gerçekleşen son kongrede tek liste halinde yapılan seçimlerde daha önceden atamayla göreve getirilen İbrahim Parlak ve yönetimi yeninden seçilerek güven tazeledi. İlçe kongrelerinin bitmesinin ardından gözler il kongresine çevrilirken şu ana kadar il başkanlığı için mevcut İl Başkanı İbrahim Maşalacı’nın dışında resmi veya gayri resmi bir aday olmadığı öğrenildi.

Yeni göreve getirilen ilçe başkanları ile yönetim kurullarına başarılar dileyen MHP İl Başkanı İbrahim Maşalacı, kongrelerin hem ilimize hem de ülkemize hayırlar getirmesini temenni etti.

Milliyetçi-Ülkücü Hareket’in her türlü provokasyon ve engellere rağmen Ülke genelinde "Liderinin Emrinde " coşkuyla 44 ilde il ve ilçe kongrelerini tamamladığını kaydeden İbrahim Maşalacı: “İlimizde 20 ilçe kongresini tamamlanarak il kongresi hazırlıkları başlamıştır. Teşkilatlarımız gerçekleştirdikleri kongrelerde partimizin kapısını kurumsal yapı çerçevesinde tüm camiamıza ve içinde vatan ve millet sevdası olan tüm vatandaşlarımıza açarak ilimizin ve dolayısıyla ülkemizin geleceği için güçlü kadrolar oluşturmuş ; Ben sen yok, biz varız temasını ortaya koymuştur. Millet Türk’tür, devlet Türk’tür, vatan Türk’tür, bayrak Türk’tür, dilimiz ise Türkçe'dir. Ne Mutlu Türküm diyene sözü şeref nişanemiz, varlık ve birlik yeminimizdir. Türk’üz, Türk milletiyiz diye haykırmıştır. Herkes bilmeli ve anlamalıdır ki Milliyetçi-Ülkücü Hareket ilimizde ve ülkemizde tıkanmanın aşılması taraftarıdır. Sorunların çözülmesi, kronik anlaşmazlıkların çürümeye terk edilmesi tarafındadır. Menfi ve meşum niyetlere karşı devletiyle, milletiyle yan yana, omuz omuzadır. Bizler biriz, biziz, hep birlikte diri ve güçlüyüz. Davamız büyük, Ülkü'müz büyük, inancımız ve İmanımız büyüktür. Zafer, inanların ve inançları uğruna her türlü güçlüğe seve seve katlananların olacaktır” diye konuştu.

Kazım BOLAT