Milletvekili Demir, SFC'yi ziyaret etti

AK Parti Kastamonu Milletvekili Murat Demir, ahşabın 41 yıllık ustası, yüksek teknolojisini ve yaşam kaynağını aldığı doğayla barıştıran kuruluş olan SFC Entegre Orman Ürünleri fabrikasını ziyaret etti.

  • 1391
Milletvekili Demir, SFC'yi ziyaret etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fabrikada SFC Entegre Orman Ürünleri Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Gülamoğlu ile Hammadde Tedarik Müdürü Şaban Çemek tarafından karşılanan AK Parti Kastamonu Milletvekili Murat Demir, fabrika çalışmaları hakkında Gülamoğlu’ndan bilgiler aldı. Fabrikayı da gezen Murat Demir, diğer özel sektör yatırımlarının olduğu gibi SFC’nin de her zaman yanında olduklarını söyledi.

Demir, “Halkımızın vekili olmakla birlikte sanayici kimliğimizden dolayı özel sektör yatırımcıları her zaman gözbebeğimiz. SFC Entegre Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Ömer Gülamoğlu’nu fabrikasında ziyaret ettik. Devam eden yatırımlar hakkında bilgi aldık, sohbet ettik. Kendisine misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bu tür ziyaretlerin kendilerine moral olduğunu söyleyen SFC Entegre Orman Ürünleri Yönetim Kurul Üyesi Ömer Gülamoğlu da, nazik ziyaretlerinden dolayı Milletvekili Demir’e teşekkür etti.

Murat Demir’e, SFC ziyaretinde bazı AK Parti Yönetim Kurulu üyeleri de eşlik etti.