Muvaffak Etyemez, güven tazeledi

MHP Tosya ilçe Başkanı Muvaffak Etyemez, güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi.

  • 1159
Muvaffak Etyemez, güven tazeledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MHP Tosya ilçe Başkanlığı Olağan Genel Kurulu gerçekleşti. Genel Kurula MHP Adana Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Şekerci, MHP İl Başkanı İbrahim Maşalacı, MHP Tosya İlçe Başkanı Muvaffak Etyemez, Eski MHP Kastamonu Milletvekilli Emin Çınar, Kastamonu Ülkü Ocakları Başkanı Resul Köprülü, Tosya Ülkü Ocakları Başkanı Volkan Kavaklıgil ile yönetim kurulu üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okumasıyla başlayan Genel Kurul, daha sonra divan teşekkülüne geçildi. Ardından geçmiş döneme ait faaliyet raporu ve tahmini bütçe okunarak kabul edildi.

Genel Kurulun açılışında konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Mevlüt Karakaya, 16 Nisan’da oylanacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Anayasa değişikliği hakkında detaylı bilgiler verdi.

Güven tazeleyerek tekrar MHP Tosya İlçe Başkanlığına seçilen Muvaffak Etyemez ise, “İlçe teşkilatımızın değerli delegeleri tarafından 26 Mart’ta yapılan ilçe başkanlığı görevine yönetimdeki arkadaşlarımla birlikte layık görüldük. Şimdi Liderimiz Devlet Bahçeli’nin gösterdiği hedefte yürüyecek yeni yönetim kurulu üyelerimizle birlikte ilçe başkanlığımızı oluşturuyoruz. İlçemize ve ülkemize hayırlı olsun” diye konuştu.

Muvaffak Etyemez’in Yönetim Kurulunda ise şu isimler yer aldı: “Nafiz Tekeli, Ahmet Baş, Dündar Özurgancı, Mustafa Beyaz, Sefa Abayın, İsmail Koçkan, Serkan Çavuş, Hüseyin Şengün, Ahmet Sakızcıoğlu, Hüseyin Karaman, Yusuf Doğramacı, İsmail Keskin, Hakan Karakaya, Haluk Yakar”