Özata'ya ödülünü Başbakan Yıldırım verdi

17. Dönem Siyaset Akademisi'nde Kastamonu İl birincisi olma başarısı gösteren Süha Özataya'ya ödülünü Başbakan Binali Yıldırım verdi.

  • 2378
Özata'ya ödülünü Başbakan Yıldırım verdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu Ticaret İl Müdürü Sefa Özata’nın oğlu olan aynı zamanda AK Parti Kastamonu Gençlik Kolları İl Yönetim Kurulu Üyesi Çevre Mühendisi Süha Özata, Kastamonu’da düzenlenen 17. Dönem Siyaset Akademisi’nde İl birincisi olma başarısı gösterdi. Süha Özata’ya Ankara’da düzenlenen törenle ödülünü Başbakan Binali Yıldırım verdi.

AK Parti Genel Merkezinde yapılan ödül töreninde konuşan 17. Dönem Siyaset Akademisi Kastamonu İl Birincisi Süha Özata, “Aktif siyasetin içerisinde olmasam bile bir birey olarak siyasal bilincimi ve siyasal sorunlara her zaman duyarlılığım ön planda olacaktır. Plaketimi Başbakanımızdan almak benim için onurdur. Siyasete yeni bir misyon yükleyen AK Parti’nin siyaset akademisi programlarından şahsen çok istifade ettim. 8 haftalık eğitim programıyla birlikte katılımcıların donanım ve birikimlerinin arttırılmasının farklı görüş ve düşüncedeki insanlarımızın AK Parti’yi daha yakından tanımasına katkı sağladı. İlimizde düzenlenen Siyaset Akademisinde emeği geçen herkese, ayrıca ödül töreninde kendisini yalnız bırakmayan Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş’a, AK Parti İl Başkanı Av. Halil Uluay’a, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Musa Kalafat’a ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Güray Parçal’a teşekkür ediyorum” dedi.

Vedat İKİZOĞLU