Spor Bakanı Kılıç, Kastamonu'da

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Kastamonu İl Başkanlığı tarafından düzenlenecek olan Siyaset Akademisi'nin ilk dersini vermek için Kastamonu'ya geldi.

  • 1971
Spor Bakanı Kılıç, Kastamonu'da
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Kadıdağı mevkisinde partililer ve vatandaşlar tarafından karşılandı. Buradan Valiliği ziyaret eden Bakan Kılıç, şeref defterini imzaladıktan sonra Vali Mesut Yıldırım’ın makamına geçti. Vali Yıldırım ile bir süre görüşen Bakan Kılıç, ardından Belediye Başkanlığını ziyaret etti. Belediye Başkanlığı binası önünde Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Belediye Meclisi Üyeleri, mahalle muhtarları ve birim müdürleri ile Kastamonu Belediyespor Bayan Hentbol Takımı tarafından karşılanan Bakan Kılıç, kendisine takdim edilen çiçeği kabul ettikten sonra Belediye Başkanı Tahsin Babaş’ın makamına geçti. Belediye Başkanı Tahsin Babaş’dan, Kastamonu’da yürütülen çalışmalar hakkında brifing alan Kılıç, Kastamonu’da yürütülen çalışmalara her zaman destek ve katkı sağlamaya hazır olduğunu söyledi.

Belediye Başkanı Babaş ile bir süre görüştükten sonra Bakan Kılıç, Kastamonu Belediyesi Nikah ve Konferans Salonunda AK Parti Kastamonu İl Başkanlığı tarafından düzenlenecek olan Siyaset Akademisi’nin ilk dersini vermek için buraya geçeceği öğrenildi.