Spora siyaset sokulmasın!

MHP Kastamonu İl Başkanı Hacı İbrahim Maşalacı, "spora siyaset sokulmasın, birlik-beraberlik ruhu geliştirilsin" dedi.

  • 928
Spora siyaset sokulmasın!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Maşalacı; "Kastamonuspor 1966 kulubümüzün yeni teknik direktörü Ziya Doğan'a, şehrimize hoşgeldin diyor ve yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Yeni teknik direktörümüz Sayın Ziya Doğan'ın, Kastamonuspor 1966 kulübünün başkanıyla birlikte sözleşme imzalarken çekilen fotoğraf karesinde, bulundukları odanın duvarında Sayın Başbakan Binali Yıldırım'ın portresinin bulunduğu görülüyor.

Buradan Sayın Kulüp Başkanı Metehan Babaş'a sormak istiyorum, sözleşmenin imzalandığı yer, Kastamonuspor 1966'nın kulüp binasındaki makam odası mıdır? Şayet öyle ise Kastamonuspor 1966, AKP tekelinde bir kulüp müdür? İsmi AKKastamonuspor olarak değiştirilmiştir de bizim mi haberimiz yoktur? Ya da imzanın atıldığı mekan devlet memuru olarak çalıştığı Kastamonu Belediyesi'nde, Spor İşleri Müdürlüğü'ndeki makam odası mıdır?

Ülkemizin içinde bulunduğu bu sıkıntılı günlerde;

Sayın Kastamonuspor 1966 kulübü başkanı Sayın Metehan Babaş'a 7 Ağustos Yenikapı ruhunu hatırlatıyor, Kastamonuspor 1966'nın hiçbir siyasi parti gözetmeden; taraftarıyla, yöneticisiyle, şehriyle bütünleşmiş bir kulüp olduğunu unutmaması gerektiğini ifade ediyorum.

Aynı zamanda , Kastamonuspor 1966'yı; iki senedir Bölgesel Amatör Lig'den 2.Lig'e taşıyarak tarih yazıp, sağlık sorunlarını ve iş yoğunluğunu bahane ederek istifa eden Sayın Mahir Altıkulaç başkanımıza, Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Özhan Arslan'a ve Tecrübeli Teknik Direktörümüz Sayın Ahmet Duman'a verdikleri emekler için çok teşekkür ederek, gelecekteki hayatlarında başarılar diliyorum.

Sayın Kulüp Başkanına; önceliğinin mutlak galibiyet ve başarı olmanın yanı sıra, birlik ve beraberlik ruhunu da ortaya koymak olduğunu hatırlatıyor, çekilen fotoğraf karesindeki manzara karşısında üzüntümü dile getirerek, değerli kamuoyuna saygılarımla arz ediyorum."