Homeopati ile yaşamsal gücünüzü yeniden aktive edin

Kişinin kendi yaşam enerjisini yeniden aktive ederek depresyondan metabolizmal hastalıklara kadar pek çok alanda gerçek bir iyileşme sağlayan homeopati ile ruhsal, bedensel ve zihinsel pek çok rahatsızlıktan kurtulmak mümkün.

  • 659
Homeopati ile yaşamsal gücünüzü yeniden aktive edin
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tüm dünyada ve özellikle Avrupa’da yüzyılı aşkın süredir kullanılan homeopati hakkında bilgi veren Psikolog Homeopat Şeniz Doğan bu sistemin çok başarılı bir koruyucu tıp aracı olduğunun altını çiziyor ve “Homeopati holistik yani bütünsel bir yaklaşımdır. İnsanın deneyimlediği her rahatsızlığın duygusal, zihinsel ve fiziksel bir sebebi ve birbirini etkileyen bir mekanizması vardır. Kendimizde hissettiğimiz bir rahatsızlığın ortadan kalkması için bu üç dinamiğin de aynı anda iyileşmesi gerekir” diyor.
 
İnsanı duygusal, zihinsel ve fiziksel bir varlık olarak bütün halinde ele alan homepati kişinin kimliği, ilişkileri ve yaşam hikayesini de mercek altına alarak, hastalık bulgularına bu üç farklı düzlemden yaklaşıyor. Elde ettiği veriler ışığında semptomları farklı bir bakış açısıyla inceleyen sistem, kişilere duygusal, zihinsel ya da fiziksel açıdan hiçbir zarar vermeden var olan hastalığın, tümüyle ve kökten iyileştirilmesi üzerine çalışıyor.
 
Hastalık yoktur, hasta vardır!   

Sonuçları tedavi etmek üzerine kurulu pek çok yöntemden farklı olarak homeopati, sebeplerle ilgileniyor. Bu farklı yaklaşımla sonucu değil, sebepleri ortadan kaldırmaya odaklanan sistem bu yöntemle tekrarlanan hastalıkların önünü kesiyor. “Hastalık yoktur, hasta vardır” diyen homeopati, kişinin kim olduğuna, beden yapısı ve hayata ne şekilde uyum sağladığına bakarak, özel bir strateji ile hareket ediyor.
 
Mucizevi Şeker Toplarıyla Şifalanmak
Homeopati, tedavi esnasında hiçbir kimyasal ilacın ya da katkının kullanılmamasıyla dikkat çekiyor. Terapist Şeniz Doğan, Homeopatik remedi adlı küçük şeker topları ile gerçekleşen homeopatik tedavileri “Homeopatik remedilerle aslında hücrelere bir mesaj gönderiliyor. Hücre hafızasında her şey vardır ve bu bilgiler sadece aktif olmayı bekliyor. Remediyle,  bu aktivasyon sağlanıyor ve gerisini beden kendi yaşam gücünü, enerjisini kullanarak gerçekleştiriyor” sözleriyle açıklıyor.
 
Kullanılan remedilerde hiçbir etkin madde bulunmuyor. Doğal frekansların yüklü olduğu bu şeker topları doğrudan hücre DNA’sının üstünde etki ediyor ve vücuda hiçbir organik ya da kimyasal madde girmediği için yan etki, deformasyon gibi istenmeyen durumlar oluşmadan iyileşme sağlanıyor. Bu doğal ve yan etkisiz özelliği nedeniyle homeopati, özellikle çocuklar ve hamileler için önemli bir ihtiyacı karşılıyor.