'Aşk Ağlatır' filminin galası yapıldı

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Cemil Çiçek, 'Aşk Ağlatır' filminin galasına katıldı. Başrol oyuncuları ve çok sayıda davetlinin katıldığı törende konuşan, Çiçek, Kopenag maçı öncesi Galatasaray futbol takımına başarılar...

  • 909
'Aşk Ağlatır' filminin galası yapıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Cemil Çiçek, "Aşk Ağlatır" filminin galasına katıldı. Başrol oyuncuları ve çok sayıda davetlinin katıldığı törende konuşan, Çiçek, Kopenag maçı öncesi Galatasaray futbol takımına başarılar diledi.

Çiçek, "Sayın Taşdikeni daha önceden tanıyoruz. Daha evvelki yaptığı eserleri biliyoruz. Devlet Bakanı olduğum dönemde Yuva diye aile ve komşuluk ilişkilerini konu alan bir diziyi beraber yapmıştık. O zamandan beri takip ediyoruz. İnanıyoruz ki bu yaptığı da bunca sene sonra teknoloji, imkanlar tecrübede var. Kamuoyu da beğenir, başarılar diliyorum. Aşksız hayat tatsız tuzsuz yağsız bulgur pilavına benzer. Onun ne kadar tadı olursa aşksız hayatında o kadar tadı olur.” dedi.

Filmin basit bir aşk hikayesi olmadığını ifade eden filmin yapım ve yönetmeni Mehmet Taşdiken şunları söyledi; “Filmin hikayesi bir aşk hikayesi biraz hüzünlü biraz kırık bir aşk hikayesi ama biz buradan daha çok insani değerleri bağışlamayı, fedakarlığı ve insanı insan eden başka değerleri buluyoruz. Sadece basit anlamda iki insanın ilişkilerinden bahsetmiyor. İlişkilerin ötesinde daha çok duygusal boyut, insani boyut ön plana çıkıyor.”

Başrol oyuncularından Melih Selçuk da “Filmimiz adı üstünde "Aşk Ağlatır" duygusal bir film. Amacına ulaşamayan bir aşkı anlatıyor diyebiliriz. Çünkü filmin başında Atıf evleneceğini düşündüğü kadının başka birisine aşık olduğunu öğreniyor. Atıf'ın tepkisi önemli burada kızmıyor, isyan etmiyor. Günümüzde böyle birinin olması zor. Keşke böyle insanların olabilme ihtimalini, kendimin böyle biri olabilme ihtimalini düşündüm ve istedim.” şeklinde konuştu

2013 Mayıs ayında başlanan filmin çekimleri, beş haftalık bir sürede İstanbul'un çeşitli semtlerinde gerçekleştirildi. Film için birçok harabe halindeki mekan yeniden yapıldı ve düzenlendi.