'Hükümet Kadın 2' vizyona giriyor

Sinemaseverler bu hafta aksiyon, bilim kurgu ve komedi türündeki seçkiler ile buluşuyor. Haftanın öne çıkan filmi Sermiyan Midyat imzasını taşıyan 'Hükümet Kadın 2'. 2011 yılında çekilen 'Hükümet Kadın' da yaşananlardan 7 yıl...

  • 1105
'Hükümet Kadın 2' vizyona giriyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sinemaseverler bu hafta aksiyon, bilim kurgu ve komedi türündeki seçkiler ile buluşuyor. Haftanın öne çıkan filmi Sermiyan Midyat imzasını taşıyan “Hükümet Kadın 2”. 2011 yılında çekilen “Hükümet Kadın” da yaşananlardan 7 yıl öncesine giden film de, iktidar mücadelesi veren Xate’nin karşısında yine Faruk var. Demet Akbağ, Sermiyan Midyat, Mahir İpek ve Burcu Gönder kadroda yer alan oyuncular.

HÜKÜMET KADIN 2

Xate ve Faruk, “Hükümet Kadın 2”de de yine hiç beklenmedik bir anda, karşı karşıya. Üstelik bu kez, amansız mücadele, bir iktidar mücadelesi yaşanacak. Tek derdi kasabanın çocukları ve kendi çocukları ile ilgilenmek olan Xate, bu kez kendini Midyat seçimlerinde ön saflarda bulacak. Beklenmedik işlere soyunmak zorunda kalan Xate’nin karşısında yine Faruk var. Demet Akbağ, Sermiyan Midyat, Mahir İpek ile Burcu Gönder’in oynadığı “Hükümet Kadın 2”, bir öncekinde olduğu gibi Sermiyan Midyat’ın kaleminden çıktı. 2011 yılında Midyat’ın kendi babaannesinin yaşamından esinlenerek kaleme aldığı “Hükümet Kadın” filminde, Güneydoğu'nun ilk kadın belediye başkanı olan Zekiye Midyat'ın hikâyesi anlatılıyordu.

ENDER’S GAME: UZAY OYUNLARI

Düşman uzaylılar olan Formic’ler Dünya’ya saldırmıştır. Efsanevi Uluslararası Filo Komutanı Mazer Rackham’ın kahramanlıkları olmasaydı herşey yok olabilirdi. Bir sonraki saldırıya karşılık hazırlık yapan Albay Hyrum Graff ve Uluslararası Ordu, geleceğin Mazer’ını bulabilmek için yalnızca en iyi olan genç ve taze beyinleri eğitmektedir. Gavin Hood’un yönettiği ve Harrison Ford, Asa Butterfield, Hailee Steinfeld ile Viola Davis’in oynadığı “Ender’s Game: Uzay Oyunları” bilim kurgu, aksiyon türünde.

CARRIE: GÜNAH TOHUMU

Yaşıtlarının dışladığı, aşırı dindar annesinin ise büyük psikolojik baskı yaparak yetiştirdiği utangaç bir genç kız olan Carrie White hakkındaki klâsik korku hikâyesinin yeni bir yorumu. Mezuniyet balosunda patlama noktasına getirilen Carrie White telekinetik güçler geliştirerek, yaşadığı küçük kasabada dehşet yaratıyor. Kimberly Peirce’nin yönettiği ve Chloe Grace Moretz, Portia Doubleday, Julianne Moore ile Alex Russell’in oynadığı “Carrie: Günah Tohumu”, Stephen King’in çok satan romanından uyarlandı.