'İçimdeki Balık' Filminin Galası Yapıldı

21. Altın Koza Uluslararası Film Festivali kapsamında Yönetmenliğini Ertan Velimatti Alagöz'ün üstlendiği 'İçimdeki Balık' filminin galası yapıldı.

  • 1728
'İçimdeki Balık' Filminin Galası Yapıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

(İHA) - 21. Altın Koza Uluslararası Film Festivali kapsamında; Yönetmenliğini Ertan Velimatti Alagöz’ün üstlendiği "İçimdeki Balık" filminin galası yapıldı.

Filmin Adana Real Cinemaximum’da yapılan gala gösterimine yönetmen Ertan Velimatti Alagöz ile birlikte film ekibi de katıldı. Yönetmen Alagöz ve oyuncular gala sonrası sahnede katılanlara teşekkür ettiler, alkışlarla sahneye çıkan ekip, izleyicilerden gelen soruları yanıtladılar. Yönetmen Alagöz, kendi yakınının hastalığından yola çıkarak böyle bir film yapmaya karar verdiklerini belirterek, "Filmde kendimizden de bir şeyler koyduk. Karakter sadece bir hastalıktan değil, bir çok konudan beslenerek ortaya çıktı" dedi. Alagöz, filmde ellerinden geleni yaptıklarını belirterek, takdiri izleyicilere bıraktıklarını söyledi. Film Adana Altın Koza Film Festivali’nin iddialı yapımları arasında yerini alırken, yarın ki büyük ödül töreninde yarışacak.

Deniz Celiloğlu, Genco Çağlar, Efe Köprülü gibi isimlerin yer aldığı filmin konusu ise şöyle; "Barış, insanoğlunun gelecekte suda yaşayacağına dair bilimsel bir öngörü oluşturmuştur. Onun özgürleşme hikayesi akvaryumdan okyanusa geçiş metaforuyla öykü içerisinde anlam bulacaktır. Barış’ın hayali, yaşamın doğallığı içinde nasıl bir gerçekliğe ulaşacaktır?"