'Yola Çıkmak' Filminin Galası Yapıldı

21. Altın Koza Uluslararası Film Festivali kapsamında Evren Erdem'in Yönetmenliğini üstlendiği 'Yola Çıkmak' filminin galası yapıldı.

  • 1425
'Yola Çıkmak' Filminin Galası Yapıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

(İHA) - 21. Altın Koza Uluslararası Film Festivali kapsamında; Evren Erdem’in Yönetmenliğini üstlendiği "Yola Çıkmak" filminin galası yapıldı.

Filmin Adana Real Cinemaximum’da yapılan gala gösterimine yönetmen Evren Erdem ile birlikte film ekibi de katıldı. Yönetmen Evren Erdem’in ilk uzun metrajlı filmi olan dramatik yapımın başrollerinde Ruhi Sarı, Ezgi Ay ve Ozan Bilen gibi isimler var. Filmle ilgili bilgi veren Erdem, iki kardeşin babalarını bulmak için İstanbul’dan Konya’ya doğru yola çıktıklarını ve onların hikayesinin filmdeki paralel bir başka hikayeyle buluşmasını anlattığını söyledi. Erdem, Altın Koza gibi büyük bir festivalde olmaktan mutluluk duyduğunu da vurgulayarak, "Ben ilk kez bu kadar kalabalık bir seyircinin önüne çıkacağım. O yüzden heyecanlıyım" dedi.

Oyunculardan Ruhi Sarı ise, filmin İstanbul, Bursa, Konya ve Ordu gibi şehirlerde geçtiğini belirterek, iki kardeşin hikayesinin bir başka hikaye ile teğet geçmesi ve buluşmasını anlattığını söyledi. Ruhi Sarı, çok beğendiğim bir senaryo olduğu için ben bu filmi hiç düşünmeden kabul ettim. İyi bir iş yaptık diye düşünüyorum" diye konuştu.

Film Adana Altın Koza Film Festivali’nin iddialı yapımları arasında yerini alırken, yarın ki büyük ödül töreninde yarışacak.