Bakan Kılıç: "İzlanda karşısında en az bir puan bekliyoruz"

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, milli takımın pazar günü deplasmanda oynayacağı İzlanda karşılaşmasından en az bir puan beklediklerini söyledi.

  • 764
Bakan Kılıç: "İzlanda karşısında en az bir puan bekliyoruz"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Kastamonu İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Siyaset Akademisi’nin ilk dersini vermek üzere Kastamonu’ya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, ardından Kredi Yurtlar Kurumu Hüma Hatun Kastamonu Yurt Müdürlüğünü ziyaret etti. Burada yurtta kalan öğrencilerle bir süre sohbet eden ve sorunlarını dinleyen Bakan Kılıç, daha sonra AK Parti Kastamonu İl Başkanlığını ziyaret etti. İl Başkanlığında AK Parti Kastamonu İl Başkanı Halil Uluay ile görüşen Bakan Kılıç, Türk milli takımının deplasmanda İzlanda karşısında oynayacağı karşılaşmadan en az bir puan beklediklerini kaydetti.

Pazar günü A Milli Futbol Takımı’nın İzlanda deplasmanında önemli bir karşılaşmaya çıkacağını hatırlatan Bakan Kılıç, “Konya’daki maçta 2-0 yenik durumdan skoru 2-2 yapmayı başardık ama son bir vuruşu da yapabilseydik maçı kazanmak işten bile değildi. Olmadı, nasip değilmiş. İzlanda grubumuzda önemli bir rakip, deplasmanda oynayacağımız bir maç. Takımımız genç bir takım, inşallah en iyisini ortaya koyarak İzlanda’dan galibiyetle dönmek istiyoruz. Ama en az düşündüğümüz sonuç daha doğrusu en olumsuz düşündüğümüz sonuç bir beraberlik olması gerektiğini düşünüyorum. Ama ümit ediyorum ki galibiyet alırız. Çünkü aslında Ukrayna’ya karşı gerçekten Konya’da iyi bir mücadele sergiledik. Karşılaşmada 2-0 geriye düştük ama geri dönmesini bildik. Biz, milli takımımıza güveniyoruz. Onların yüreğinde taşıdıkları ve formalarının üzerindeki ay-yıldız bayrağının hakkını vereceğini düşünüyoruz. İnşallah iyi bir sonuçla İzlanda’dan Türkiye’ye döneriz” dedi.

Bir basın mensubunun ‘Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’e yapılan eleştiriler hakkında ne düşünüyorsunuz’ şeklindeki sorununu ise Bakan Kılıç, yanıtsız bıraktı.