Başkan Civelek'ten KSK'ya destek

5 Mart'ta düzenlenecek olan Kastamonuspor 'Birlik ve Beraberlik Gecesi'ne, Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek'ten de destek geldi.

  • 1515
Başkan Civelek'ten KSK'ya destek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

5 Mart’ta Elit Balo Salonu’nda düzenlenecek olan Birlik ve Beraberlik Gecesi’ne ilçe belediye başkanlarının desteği devam ediyor. Kastamonuspor 1966 Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Çiçek’in makamında ziyaret ettiği Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek, birlik gecesine destek olarak takımın yanında olacağını söyledi. Ayrıca Civelek; “Kastamonuspor Kulüp Başkanı kardeşimiz Metehan Babaş’ı ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyorum. Kastamonuspor dediğinizde akla gelen ikinci kurum Kastamonu Belediye Başkanlığı. Kastamonuspor’u ayakta tutan bir anlayış, başta Tahsin Babaş Başkanımızın anlayışıdır diye düşünüyorum. Son günlerdeki başarısı da ilçemiz olarak ve Kastamonu olarak bizim gurur kaynağımız. Kastamonuspor’un bu anlayışla ve yönetimdeki başarılı kadroların azimli çalışmaları ile en kısa zamanda 1. Lig’de futbol oynayacağından şüphemiz yok. Azdavay Belediye Başkanlığı olarak da bize hangi görev düşüyorsa elimizden geldiği kadar bu görevi üstleneceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Belki birçok kişi farkında değil, biz ilçede anonslarımızı yaptırıyoruz. Kastamonuspor’un iç saha maçlarına Azdavay Belediye Başkanlığı olarak ücretsiz otobüs kaldırıyoruz. Halkımızdan şuan için fazla rağbet yok. Ama her geçen gün artarak devam ediyor. Bu Kastamonuspor’un ilçemiz tarafından desteklenmesine dair düşüncemizin bir ürünüdür” dedi.

Civelek, “Kastamonuspor Başkanlığı için Metehan Babaş’ın çok isabetli bir karar olduğunu düşünüyorum. Her ne kadar Kastamonuspor 1966 Başkanlığına getirilmesini yadırgayanlar olsa da ben şunu bilirim ki önemli olan başarı ve sonuca gitmektir. Eğer Metehan Babaş ile Kastamonuspor başarılı ise ve iyi bir sonuca gidiyorsa bu çok isabetli bir karar olduğunun ispatıdır. İnşallah bu başarı Kastamonuspor’un 1. Lig’de oynaması ile de taçlanacaktır. Bütün emeği geçen ve destek veren herkese şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek’e davetiyesini takdim eden Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Çiçek de destekleri için Başkan Civelek’e teşekkür etti.