FSM'den 1 günde 3 kupa!

Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu kupaları toplamaya devam ediyor.

  • 1001
FSM'den 1 günde 3 kupa!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu, okullararası yapılan Masa Tenisi ve Futbol müsabakaları sonucunda 1 günde 3 kupa kazandı.

22-21 Mart tarihlerinde Atatürk Spor Salonunda yapılan okullar arası Masa Tenisi müsabakaları sonucunda Kastamonu Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu Küçük Kızlar Masa tenisi Takımı rakiplerini rahat bir şekilde yenerek Şampiyon oldu.

Aynı salonda yapılan müsabakalarda Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu Küçük Erkekler Masa Tenisi takımı da çekişmeli geçen final maçında Bozkurt Ortaokulu takımına 3-2 yenilerek il ikincisi oldu.

Ayrıca geçen haftadan bu yana devam ortaokullar arası Futbol Müsabakaları sonucunda Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu Yıldız Erkek Futbol Takımı da il üçüncüsü oldu. Böylece aynı gün yapılan kupa törenlerinde Kastamonu Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu bir  il birinciliği, bir il ikinciliği ve bir il üçüncülüğü kupası alarak önemli bir başarıya daha imza atmış oldular.

Okul Müdürü Mehmet Doğan, kupa törenleri sonucunda Beden Eğitimi Öğretmeni İ. Feyzi Değer’e, Masa tenisi antrenörü Nermin Şenol’a, takımlarda görev alan öğrencilere ve velilere teşekkür ederek, bir günde 3 kupa ile okula dönmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Kastamonu İl birincisi olan Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu Küçük Kızlar Masa Tenisi  takımı, ilimizi Tokat’ta yapılacak olan grup müsabakalarında temsil edecek.

Okulumuza ve ekibine Tokat’ta yapılacak müsabakalarda başarılar diliyoruz.