Güreş'te madalyalar sahiplerini buldu

Kastamonu'da Okul Spor Faaliyetleri Gençler Güreş Grup Birinciliği müsabakaları yapıldı.

  • 975
Güreş'te madalyalar sahiplerini buldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu'da düzenlenen 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri Gençler Güreş Grup Birinciliği Müsabakaları sona erdi.

1-3 Nisan tarihleri arasında düzenlenen mücadelelere Hüsnü Tandoğan Spor Salonu ev sahipliği yaparken, 14 ilden toplam 210 sporcu üç gün süresince ilimize misafir oldu.x

Güreş İl Temsilcisi Necdet Topkara’nın da eşlik ettiği ve ilk iki gün eleme karşılaşmalarının yapıldığı grup müsabakalarında 3 Nisan Pazartesi günü final karşılaşmaları oynandı. Son derece çekişmeli ve seyir zevki yüksek mücadeleleri AK Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Erdoğan Akbıyık'ta tribünden takip etti.

Final müsabakaları sonrası konuşma yapan AK Parti Milletvekili Metin Çelik, güreş sporu ile yakından ilgilendiğini ve seyretmiş olduğu mücadelelerdeki kaliteden ötürü çok memnun olduğunu dile getirdi. Milletvekili Çelik, ayrıca grup müsabakalarında derece elde eden sporcuları tebrik etti ve Türkiye Finalleri’nde başarılar diledi.

Organizasyon sonunda gerçekleşen ödül töreninde derece elde eden sporculara başarı belgeleri ve madalyalarını takdim edildi. Sporcular ödüllerini AK Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik’ten aldı.