Karadeniz Veteranlar Futbol Ligine başvurular devam ediyor

2017-2018 TMVFL Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu'nun düzenlemiş olduğu Batı ve Orta Karadeniz Veteranlar Futbol Ligine başvurular devam ediyor.

  • 765
Karadeniz Veteranlar Futbol Ligine başvurular devam ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TAKIMINI KUR LİGİMİZE KATIL

TMVFL Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu Batı ve Orta Karadeniz Bölge Temsilcisi Ali Doğan; "2016-2017 sezonunda Türkiye genelinde 53 takımla oynanan ve bölgelerinde şampiyon olan takımlarımızla bir sezonu daha geride bıraktık. 2017-2018 TMVFL Veteranlar Futbol liginde yer almak isteyen takımlarımız için başvurular başladı. 40 yaş ve üzerinde ki futbolcuların yer aldığı ligimizde takımlarımız başvuru da bulunabilirler. İster önceden futbol oynamış isterse oynamamış tüm futbol tutkunlarını aramızda görmek istiyoruz. "Takımını kur ligimize katıl. Sen de bu heyecanı yaşa" dedi.

BATI VE ORTA KARADENİZ İKİ AYRI GRUP OLUYOR

2017-2018 TMVFL Veteranlar Futbol ligi Karadeniz planlamasında Batı ve Orta Karadenizi iki grup halinde düşünüyoruz. Ligimizde yer almak isteyen takımlarımız için büyük kolaylıklar getirecek bu çalışma ile ilgili planlamalar tüm hızıyla devam ediyor. 2017-2018 TMVFL Batı ve Orta Karadeniz Veteranlar Futbol liginde yer almayı düşünen iller ve takımlar için başvurular devam ediyor.

ÜNLÜLER ARAMIZDA

Doğan; daha önce Milli Takımda oynamış Ergün Penbe, Celil Sağır, Ümit Karan gibi yıldızlarında yer aldığı TMVFL Veteranlar Futbol Ligine başvurularınızı www.tmvfl.com adresinden yapabilir ya da 554 279 59 76 nolu telefonla da benimle iletişim sağlayabilirsiniz" dedi.