Kastamonuspor 1966'ya destek devam ediyor

Kastamonuspor 1966'nın 5 Mart'ta düzenlenecek olan 'Birlik ve Beraberlik Gecesi'ne Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü ile Kastamonu İl Özel İdaresi de destek verdi.

  • 1534
Kastamonuspor 1966'ya destek devam ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

5 Mart’ta Elit Balo Salonu’nda düzenlenecek olan Kastamonuspor 1966 Birlik ve Beraberlik Gecesi için Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü ve Kastamonu İl Özel İdaresi de destek verdi. Kastamonuspor 1966 Kulüp Başkanı Metehan Babaş ile Kastamonuspor 1966 Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer Gülamoğlu, Doğan Ünlü ve Ahmet Baysan, Karayolları 15. Bölge Müdürü Hüsamettin Özendi ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Zafer Karahasan’ı ziyaret ettiler. Başkan Babaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Karahasan ve Özendi’yi 5 Mart’taki geceye davet ederek Kastamonuspor’un bu anlamlı buluşmasında bir arada olmaktan büyük memnuniyet duyacaklarını ifade ettiler. Gecenin davetiyelerini Kulüp Başkanı Metehan Babaş’tan alan Karahasan ve Özendi ise, çok büyük bir önem arz eden ‘Birlik ve Beraberlik Buluşması’na katılmaktan büyük sevinç duyacaklarını ifade ettiler.

Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan Kastamonuspor 1966 Kulüp Başkanı Metehan Babaş, “Bizim bildiğimiz kesin bir şey var ki Kastamonusporumuz sadece sahada mücadele eden 11 oyuncudan ibaret değil. Kastamonusporumuzun arkasında binler, yüz binler ve hatta İstanbul’daki hemşehrilerimiz ile birlikte milyonu bulan taraftarlarımız var. Sahada emek veren ve ter döken futbolcularımız, azimli çalışmaları ile hocamız ve antrenörlerimiz, gerek deplasmanda gerekse iç sahada olmak üzere bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan taraftarlarımız, özverili çalışmaları ile kulüp yöneticilerimiz ve idarecilerimiz hepimiz bir bütünüz. Kastamonusporumuz her geçen gün üzerine katarak büyüyen bir marka. Bu marka sadece bir gurubu veya kişiyi temsil etmiyor. Kastamonuspor Kastamonu’nun ve Kastamonuluyum diyen herkesin takımıdır. Kastamonuspor’un elde edeceği başarılar Kastamonu’nun başarısı olacaktır. Şehrimizin en önemli markası olan takımımız için bizler, hiçbir fedakârlıktan kaçınmıyoruz. Harcanan çaba ve verilen emeklerin karşılığında gelen başarılar da bizlerin yüzünü güldürüyor. Bu noktada yüzümüzü güldüren bir diğer husus ise ‘Memleket Meselemiz’ dediğimiz Kastamonusporumuzun, şehrimizin önemli firmaları, iş adamları ve kurumlarından gördüğü desteklerdir ve onların da bu işi memleket meselesi olarak görmeleridir. Biz birlikte çok daha güçlüyüz. Maddi ve manevi verilecek her destek bizler için çok önemli. Bugün ziyaret ettiğimiz Karayolları 15. Bölge Müdürümüz Sayın Hüsamettin Özendi ve İl Özel İdaresi Genel Sekreterimiz Sayın Zafer Karahasan’a verdikleri büyük destek için teşekkür ediyorum. Bu iki önemli kurumumuzun da yanımızda olması bizlerin gücüne güç katacaktır. Emek veren, destek olan ve yüreği Kastamonuspor için atan herkese bir kere daha sonsuz teşekkür ediyorum. İnşallah Süper Lig yolculuğumuz birlik ve beraberlik içerisinde devam edecektir” dedi.