Madenciler sezonun ilk antrenmanını yaptı

Bu sezon Kastamonu 2. amatörde mücadele edecek olan Küre Belediye Bakırspor Kulübü sezonun ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

  • 1188
Madenciler sezonun ilk antrenmanını yaptı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tamamen Küre'li gençlerden bir kadro kurarak sezona merhaba demeye hazırlanan Küre Sporda dün futbolcular teknik heyyet ve idareciler bir araya geldi.

Belediye Başkanı aynı zaman da kulüp başkanı da olan Kamil Aydınlı; ''Tarihi çok eskilere dayanan bir şehrin takımı ve o şehrin şerefli çocukları olarak yeniden takımımıza ve şehrimize sahip çıkmak adına sahneye hep beraber çıktık. Yolumuz uzun ve çetin, şartlarımız diğer kulüplere göre daha kısıtlı ve zor. Ama burada toplanan 30 cesur yürek ile hakettigimiz noktaya hep beraber geleceğiz. Birbirimize karşı saygı ve sevgiyi asla bozmayacagiz. Bu yola çıkarken ortaya koyduğumuz kardeşlik ilkesinden asla vazgeçmeyeceğiz. İnancımız ve sabrımız ile başarının geldiğini hep beraber göreceğiz. Ben hem kulüp başkanı hemde bir abiniz olarak maddi ve manevi olarak her zaman arkanızda olacağım. Yeni sezonumuz hayırlı ve uğurlu olsun." dedi.

Ardından takım sorumlusu Ferhat Arabacı ve takımın en tecrübeli iki ismi olan kaptanlar Fatih Uysal ve Taner Çağlar gözetiminde sezonun ilk antrenmanı yoğun kar yağışının ilçe sahasını tamamen kapatması sebebiyle ilçe merkezinde gerçekleştirdi. Her yaş kategorisinden futbolcunun katıldığı antrenman ilçe eşrafı tarafından da büyük destek gördü.

Futbol Şube Sorumlusu Ferhat Arabacı yaptığı açıklamada; ''Sezona tam kadro ve eksiksiz olarak hazırlanıyoruz. Her yaş kategorisinden arkadaşımızın forma şansı bulacağı bu sezonda Küre'li arkadaşlarımız ile yeniden yapılandırdığımız takımımız hazırlıklarını diğer takımlara göre daha zor şartlarda gerçekleştiriyor. Nitekim mevsimsel faktörleri de göz önüne alırsak en dezavantajlı durumda olan biziz. Fakat olumsuz şartları lehimize çevirerek takımımızı yeni sezona en iyi şartlarda hazırlamak ve lige iyi bir başlangıç yapmakta bizim elimizde. Gerek takımın başında bulunan Ercan Uzuner hocamızın tecrübesi gerekse takım arkadaşlarımızın hırs ve inançları bizleri başarıya götürecek olan en büyük avantajımız. Yeni sezon öncesinde bizlere destek olan tüm Küre halkına ve takım arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Yeni sezonun tüm takımlara hayırlar getirmesini temenni eder, Fair-Play ruhu içerisinde bir sezonun geçmesini dilerim.'' dedi.