Merkez Ortaokulu rüzgar gibi esti

Merkez Ortaokulu öğrencileri geçtiğimiz hafta yapılan 4 ayrı spor dalında üstün başarı göstererek tüm dallarda derecelere ambargo koydu.

  • 1965
Merkez Ortaokulu rüzgar gibi esti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Merkez Ortaokulu basketbol küçük erkeklerde şampiyon olurken, küçük kızlar basketbol takımı ikinciliği elde etti.

Ilgaz Dağı Milli Parkı'nda gerçekleştirilen Kayak ve Snowboard müsabakalarında öğrenciler; Simge Hırlı, Görkem Hırlı, Umay Balcı altın madalyaya uzanırken, Mürselin Balcı'da bronz madalyanın sahibi oldu.

Sinop ilinde yapılan 12 takımın katıldığı yüzme sporu Türkiye Analigi yıldızlar çeyrek finallerinde Merkez Ortaokulu öğrencileri 15 altın 5 gümüş ve 4 bronz madalya alarak ilimizi büyük bir başarı ile temsil ettiler. Yüzme yarı finallerinde Samsun'da ilimizi yine en iyi şekilde temsil edeceklerinden emin olduğumuz Merkez Ortaokulu öğrencilerine şimdiden başarılar diliyoruz.

Türkiye Kayak Federasyonu tarafından düzenlenen "Geleneksel Hızlı Kızak" müsabakalarında ilimizi temsil eden Merkez Ortaokulu öğrencisi Ata Yağız Genç kategorisinde Türkiye ikincisi olarak büyük bir başarıya imza attı.

Okul Müdürü Halit Özden; okulda düzenlenen ödül töreninde tüm branşlarda başarılı olarak göğsümüzü kabartan öğrencilere ve onların yetişmesinde emeği olan tüm öğretmenlere teşekkür etti ve başarılarının devamını diledi.