Taner Yalçın Kastamonuspor 1966'da!

Kastamonuspor 1966, bir dönem süper ligde forma giyen son olarakta PTT 1. Lig takımlarından Kayseri Erciyesspor forması giyen Taner Yalçın ile anlaşmaya vardı.

  • 1767
Taner Yalçın Kastamonuspor 1966'da!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Şampiyonluk yolunda emin adımlarla yürüyen ve Halil Çelik ile Yusuf Orhan transferleri ile rakiplerine göz dağı veren Kastamonuspor 1966’da bombalar susmuyor. Ofansif orta saha bölgesine kaliteli bir oyuncu arayan Kastamonuspor 1966, bir dönem süper ligde forma giyen son olarakta PTT 1. Lig takımlarından Kayseri Erciyesspor forması giyen Taner Yalçın ile anlaşmaya vardı. 

Futbola Almanya’da başlayan ve Almanya’da FC Köln takımının alt yapısında forma giyen Taner Yalçın Almanya Gençler Liginde FC Köln U19 takımı ile gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çekti. Almanya ve Türkiye Genç milli takımlarında çeşitli katagorilerde forma giyen Taner Yalçın’ın Türkiye serüveni ise İstanbul Büyükşehir Belediyespor (Medipol Başakşehir) ile başladı. 2012 yılında Türkiye’ye transfer olan Taner Yalçın sırasıyla Kayserispor, Elazığspor ve Kayseri Erciyesspor formalarını terletti. Kariyerinde şu ana kadar 100 maça çıkan ve 7 gol kaydeden Taner Yalçın uzun boyuna ve kalın fiziğine rağmen bire birde adam eksiltmesi ve tekniği ile ön plana çıkıyor. Asist özelliği ile dikkat çeken ve gol atmaktan çok takımı oynatan ve gol pası vermeyi seven bir yapısı olan Taner Yalçın bundan sonra futboldaki meziyetlerini Kastamonuspor 1966 için sergileyecek.