ultrAslan, Galatasaray'ı Safranbolu'da karşılayacak

Galatasaray futbol takımı, Kardemir Karabükspor maçı için Karabük'e geliyor.

  • 941
ultrAslan, Galatasaray'ı Safranbolu'da karşılayacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Galatasaray futbol takımı, Kardemir Karabükspor karşılaşmasının hazırlıklarını 20 Ocak Cuma saat:11.00'de yapacağı antrenmanla tamamladıktan sonra karayoluyla Safranbolu'ya hareket ederek maç için Karabük'te kampa girecek.

Normalde cuma akşamı uçakla ilimize gelecek olan Galatasaray, hava muhalefeti ve iklim şartlarından dolayı karayolunu tercih etti.

ultrAslan Kastamonu İl Koordinatörlüğü ve Kastamonu Galatasaray Taraftarlar Derneği'nden yapılan açıklamada; "geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Safranbolu'ya karşılama organizasyonumuz olacak. 20 Ocak Cuma günü saat:17:30'da Her hafta maç izlediğimiz mekan olan Otogar İçerisindeki Hilal Kafeterya'nın önünden hareket ederek Safranbolu'ya Galatasaray'ın kalacağın otelin önüne karşılamaya gidilecek ve karşılama sonrasında ise hemen geri dönülecektir.Katılmak isteyenlerin sarı-kırmızı atkı forma ve bayraklarıyla gelmelerini rica ediyoruz. Kendi imkanlarıyla veya bizimle birlikte gelmek isteyenler; 0 553 108 1905 numaralı telefona ulaşabilirler. Aynı zamanda 21 Ocak Cumartesi günü saat:15:00'de yine Otogar Hilal Kafeterya'dan Karabükspor-Galatasaray maçına servislerimiz kalkacaktır. Bizimle birlikte gelmek isteyenlerin en geç 20 Ocak Cuma günü akşamına kadar aynı numaradan bizlere ulaşmaları gerekmektedir." denildi.