Ziya Doğan: 'Yenilmek utanç verici'

Kastamonuspor 1966 Teknik Direktörü Ziya Doğan, alınan skorun utanç verici olduğunu söyledi.

  • 2576
Ziya Doğan: 'Yenilmek utanç verici'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonuspor 1966 Teknik Direktörü Ziya Doğan, güzel bir futbolun ardından 3-1’lik bir skorla yenilmenin utanç verici olduğunu söyledi.

Kastamonuspor 1966-1461 Trabzon karşılaşmasının ardından değerlendirmede bulunan Kastamonuspor 1966 Teknik Direktörü Ziya Doğan, rakip sahada yokmuş gibi bir oyunun oynandığını fakat tek bir pozisyonda gol bulmasının şaşırtıcı olduğunu ifade ederek, "İkinci yarıda sakatlığı bulunan santrafor Yaşar Çetin’in yerine iki tane savunma oyuncusunu ileride oynattık. Bu oyuncularda Oğuz Özden ile Eray Hüdaverdi. Bu arada iki tane ön liberonun fazla çıkmamasını belirttik. Çünkü savunmada 3 kişi bıraktık. Bu oyuncular defansımızın eksikliğini gidermeye çalışacaktı. Bizim bu kadar baskımıza karşılık olarak top kaybında kontra atakları kontrol altına alabilecektik. Golü de bu baskılardan bulduk. 1 puanı ama kabul etmiyorduk ve aynı tempoda oyuna devam ettik” dedi.

Futbolcularının son bölümlerde oyun disiplininden koptuklarına dikkat çeken Doğan, “Son yediğimiz gol gerçekten de şansızlık. Bir takım bu kadar pozisyona girecek, bu kadar arka arkaya gol kaçıracak ve kendi sahasında 3-1’lik skorla yenilecek. Utanç verici. Tabii bazı oyuncuların alışkanlıkları var. Oyun disiplinine çok fazla uymuyorlar. Belirli aralarda disiplinlini düşüyor. Salı günü yapacağımız idmanda bunları oyuncularımıza aktaracağım” diye konuştu.

Mücadeleden ve oynanan oyundan çok memnun kaldığını fakat oyuncuların disiplininden dolayı memnun olmadığını anlatan Doğan, “İşte görüldüğü gibi oynayan oyunculara şu anda antrenman yaptırıyorum. İnanılmaz eksikleri var. Biz istediğimiz yere geldi. Duran toplarda pozisyonlarda gördük bunu. Futbolcularımız istenilen şeyi anlıyor ama zaman zaman anlayışı bırakıyor. Kastamonuspor camiasından özür diliyoruz. Yani kazanacağımız bir karşılaşmayı maalesef seyircimizin desteği de tam arkamızda iken kaybettik” şeklinde konuştu.