Avrupa üçüncüsü tam altınla ödüllendirildi

Taekwondoda Avrupa üçüncüsü olan Onur Talha Soykan, Kastamonu Türk Telekom İl Müdürü Ahmet Hamdi Zengin tarafından ödüllendirildi.

  • 3470
Avrupa üçüncüsü tam altınla ödüllendirildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

08-11 Eylül 2016 tarihinde Romanya’nın Başkenti Bükreş’te düzenlenen ve 40 ülkeden 412 sporcunun katıldığı Yıldızlar Taekwondo Avrupa Şampiyonasında 49 kiloda üçüncü olarak bronz madalya kazanan Kastamonu Türk Telekom GMSK sporcusu Onur Talha Soykan, Türk Telekom İl Müdürü Ahmet Hamdi Zengin'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette sporcumuz Onur Talha Soykan’a Taekwondo İl Temsilcisi ve kulüp antrenörü olan İsmail Arıkan eşlik etti.

Kastamonu Türk Telekom GMSK sporcusu Onur Talha Soykan'ı tam altında ödüllendiren ve Avrupa Şampiyonasında elde edilen derecenin son derece gurur verici olduğunu söyleyen Türk Telekom İl Müdürü Zengin, bu başarıda emeği geçen herkesi kutladığını, diğer sporculara da örnek teşkil edeceğini ifade etti.

Eylül ayında Bükreş’te yapılan Avrupa Şampiyonası’nda üçüncü olan Onur Talha Soykan ise, başarılarının kendisine daha çok çalışma azmi kazandırdığını belirterek hedefinin dünya şampiyonluğu olduğunu, bu yönde azimle çalıştıklarını kaydetti.

Taekwondo İl Temsilcisi ve antrenörü İsmail Arıkan, sporcusunu tam altınla ödüllendiren Kastamonu Türk Telekom İl Müdürü Ahmet Hamdi Zengin'e Kulüp Başkanı Mustafa Bora'ya, Kulüp Başkan Yardımcısı Emre Tekin'e ve Genel Sekreter Ensari Saraçoğlu'na örnek davranış ve teşviklerinden dolayı çok teşekkür ettiğini belirtti.