KASEM'li Kırcaoğlu, Dünya Şampiyonası seçmelerinde!

Taekwondo Yıldızlar Milli Takımı seçme müsabakaları 26-27 Temmuz tarihleri arasında Karaman ilinde yapılacak.

  • 885
KASEM'li Kırcaoğlu, Dünya Şampiyonası seçmelerinde!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KASEM Taekwondo spor salonu (Türk Telekom GMSK) sporcusu Ayşe Sıla Kırcaoğlu 06-08 Temmuz tarihleri arasında Antalya'da yapılan 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Yıldızlar Türkiye Taekwondo Şampiyonası'nda ilimizi 55 kg.'de temsil etmiş ve tüm rakiplerini yenerek Türkiye Şampiyonu olmuştu.

26-27 Temmuz tarihlerinde Karaman ilinde yapılacak olan Dünya ve Avrupa Şampiyonası seçmelerine katılacak olan Kırcaoğlu, seçmelerde 1. olduğu taktirde Dünya Şampiyonasına, 2. olduğu taktirde ise Avrupa Şampiyonasına katılmaya hak kazanacak.

Ayşe Sıla Kırcaoğlu'nun seçmesinin 27 Temmuz günü yapılacağını belirten İl Temsilcisi ve antrenörü İsmail Arıkan; "Sporcumu başarısından ve bizlere bu gururu yaşattığından dolayı kutluyorum. Antalya'da yapılan Türkiye Şampiyonasında birinci olmuştu. Böylelikle hem Dünya Şampiyonası hem de Avrupa Şampiyonası seçmelerine katılmaya hak kazandı. Seçmede de ilimizi en iyi şekilde temsil ederek birinci olacağına inanıyorum.”

Türkiye Şampiyonasında birinci olduğu için seçmede sadece final maçı yapacağını belirten Arıkan; “sporcum Ayşe Sıla Kırcaoğlu seçmede birinci olamaz ise Avrupa Şampiyonasında ilimizi ve ülkemizi ay yıldızlı forma ile temsil etmeyi garantilemiş durumda” dedi.

Haber Merkezi