Şengül ve Elmacı'dan Türkiye Üçüncülüğü

06-10 Mart tarihleri arasında Alanya Atatürk Spor Salonu'nda yapılan Türkiye Taekwondo Poomsae Şampiyonası sona erdi.

  • 3000
Şengül ve Elmacı'dan Türkiye Üçüncülüğü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanlığının 2017 faaliyet programında yer alan ve 06-10 Mart 2017 tarihleri arasında Alanya’da yapılan Türkiye Taekwondo Poomsae Şampiyonasına 1200 civarında sporcu katıldı.

Kastamonu Erişen Spor Kulübünden ilimizi temsil eden sporcularımız Tuğba Şengül ve Ebubekir Elmacı Free Style 18 yaş ve üzeri Pair takımda zorlu rakiplerini geçerek Türkiye üçüncüsü oldular.

Bronz madalyanın sahibi olan sporcularımız Şengül ve Elmacı; “Antrenörümüz Murat Şengül’e ve bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.” dediler.

Kastamonu Erişen Spor Kulübü antrenörü Murat Şengül; “Sporcularımı başarılarından dolayı kutluyorum. Free Style 18 yaş ve üzeri Pair’de 14 takım arasından zorlu rakiplerini geçerek Türkiye üçüncüsü olmayı başardılar. Bu yıl şampiyonanın erken tarihte yapılması nedeni ile hazırlıklarımız kısa sürdü. İnşaallah önümüzdeki yıl başarı çıtamızı yükselteceğiz.” dedi.

Şengül; kendilerine destek olan Kastamonu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Erdoğan Akbıyık ve personeline teşekkür etti.

Sporcularımızı ve antrenörünü başarılarından dolayı kutladığını belirten Taekwondo İl Temsilcisi İsmail Arıkan; “İlimizi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık. Dereceye giremeyen sporcularımızdan elemeleri geçen ve finale kalanlar oldu. Ancak madalyaya ulaşamadılar. Bu sene müsabakanın her zamankinden erken tarihte yapılması da çalışma süresi bakımından yetersiz kaldı. İnşaallah önümüzdeki yıl daha çok madalya alacağız.” dedi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Erdoğan Akbıyık ve personeline desteklerinden dolayı teşekkür etti.