Taekwondo'da Milli gurur heyecanı

Antalya'da düzenlenecek olan Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası'na ilimizden bir antrenör, üç sporcu ve bir de hakem davet edildi.

  • 2568
Taekwondo'da Milli gurur heyecanı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

10 Şubat 2017 tarihinde yapılacak Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası Poomsae Müsabakaları’nda Kastamonu Taekwondo Akademi Spor Kulübü’nden Bahar Yücel ve Fatmanur Yiğitoğlu Ay Yıldızlı formamız ile mücadele edecek.

11 -14 Şubat 2017 tarihinde düzenlenecek olan Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası’nda ise Kastamonu Türk Telekom GMSK’dan İlayda Çetin 49 kg Büyük Bayanlar kategorisinde milli formamızı terletecek.

Mücadelelerde Kastamonu Taekwondo İl Temsilcisi ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Taekwondo antrenörü İsmail Arıkan Türk Milli Takımımızın başında antrenör olarak görev alacak.

Öte yandan Kastamonu Türk Telekom GMSK’dan Onur Talha Soykan 55 kg Genç Erkeklerde, Fatih Hızlı 51 kg Genç Erkeklerde, Ecenaz Küçük 44 kg Yıldız Bayanlarda ve Kastamonu Taekwondo Akademi Spor Kulübü’nden Elif Sıla Karataş 41 kg Yıldız Bayanlarda ferdi olarak ilimiz ve ülkemiz adına mücadele edecek.

Ayrıca turnuvada ilimiz taekwondocu ve hakemlerinden Şükrü Yılmaz ise hakem olarak görev alacak. Yılmaz aldığı bu davet ile ilimizden ilk defa taekwonda branşında uluslararası bir turnuvada görev alan ilk hakemimiz olacak.