Taekwondo Grup Birinciliği Sona Erdi

İlimizde düzenlenen Okul Sporları Faaliyetleri Gençler Taekwondo Grup Birinciliği sona erdi.

  • 1282
Taekwondo Grup Birinciliği Sona Erdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

17 ilden 368 sporcunun katılımı ile ilimizde düzenlenen 2015 - 2016 Eğitim - Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri Gençler Taekwondo Grup Birinciliği müsabakaları 27 - 29 Nisan tarihleri arasında Atatürk Spor Salonu'nda yapıldı.

Müsabakanın ilk günü yapılan seromoni programında, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimiz için gerçekleşen saygı duruşunun ardından İstiklal Marşımız okundu. Konuşmasını yapmak için kürsüye davet edilen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Adem Keloğlu müsabakalara katılan tüm sporculara başarı temennilerinde bulundu. Organizasyonun tüm katılımcılar adına sağlıklı bir biçimde devam etmesini dileyen Keloğlu, misafirlere Hz. Pir Şeyh Şaban-ı Veli’nin “Gelişiniz Güle Güle, Gidişiniz Güle Güle, Her İşiniz Güle Güle” sözünü iletti.

İLİMİZ SPORCULARI GİRESUN'DA TER DÖKTÜ

Aynı tarihler arasında grup yarışmalarının bir ayağı olan Giresun’da yapılan yarışmalara ilimizi temsilen Fatih Hızlı, Muhammed Beygirlioğlu, Oğuzhan Baş, Yusuf Kaya, Barış Bayram Ünel, Alper Kaderli, Volkan Güvenci, Buse Kardelen Nahar, Ümmühan Kocaoğlu, Kübra Korkmazer, Büşra Kaderli, Ayşe Alptekin ve İlayda Çetin katıldı. 

Sporcularımızdan  52 kg'de Buse Kardelen Nahar ve 48 kg Fatih Hızlı 2. 59 kg'de Kübra Korkmazer 3. oldular.

Yarışmalar neticesinde derece elde eden sporcular 27 - 29 Mayıs 2016 tarihleri arasında Adana ilinde yapılacak olan 2015 - 2016 Öğretim Yılı Taekwondo Gençler Türkiye Şampiyonasına katılacaklar.