26 yıl sonra aynı yerde buluştular

1991 Kastamonu İHL Mezunları 26 yıl önce buluşup fotoğraf çektirdikleri Benli Sultan Köyü'ndeki Asa Suyu'nda aynı nokta da yine bir araya gelip fotoğraf çektirdiler.

  • 1739
26 yıl sonra aynı yerde buluştular
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Mezunlar ilk olarak Mehmet Feyzi Efendi Hazretlerinin kabrinde buluştular, hasret giderdiler. Ardından hep birlikte Benli Sultan köyüne hareket edip türbe ziyareti gerçekleştirdiler. 26 yıl önce buluşup birlikte fotoğraf çektirdikleri Asa suyu mevkiinde yine fotoğraf çekindiler. Yeşilin güzelliklerinin hakim olduğu, özellikle ziyaretçilerin yoğun olduğu Benli Sultan köyünde manevi havayı teneffüs edip edip, birlik ve berabeliklerinin devamı için duada bulundular, ülkemizin birlik ve berabeliğinin önemine değindiler. Eski günleri yad ettiler.

Mezunlardan Kültür ve Turizm Bakanlığı uzmanı Adil Karagöz; Bu yıl ikincisini gerçekleştirdikleri buluşmaları geleneksel hale getirmek istediklerini, katılımın diğer yılların mezunları tarafından da takdirle karşılandığını söyledi. Bu yıl mazeretlerinden dolayı katılamayan arkadaşlarını da sonraki yıllarda aralarında görmekten mutluluk duyacaklarını söyledi.