Barutçuoğlu AVM, 30 Ağustos'u 'Bayrak Yarışması' ile taçlandırdı

Barutçuoğlu Alışveriş Merkezi 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 94. yılı etkinliklerini 'Bayrak Yarışması' ile taçlandırdı.

  • 3004
Barutçuoğlu AVM, 30 Ağustos'u 'Bayrak Yarışması' ile taçlandırdı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Her özel günde olduğu gibi Zafer Bayramı'nın 94. yıldönümü için de bir dizi etkinlik hazırlayan Barutçuoğlu Alışveriş Merkezi, büyük zaferin coşkusunu çocuklara doya doya yaşattı. Zafer Bayramı dolayısıyla Bayram Yarışması düzenleyen Barutçuoğlu Alışveriş Merkezi Yönetimi Türk Bayrağı ile en farklı şekilde resim çektiren 20 kişiye çeşitli hediyeler verdi.

3 gün süren etkinlik kapsamında Türk Bayrağı ile en farklı şekilde fotoğraf çektiren 20 kişiye verilen hediye tesliminde konuşan Barutçuoğlu Alışveriş Merkezi Genel Müdürü Caner Çaycı 30 Ağustos gibi anlamı büyük özel bir günde düzenledikleri Bayrak Yarışması’na ilgi gösteren herkese teşekkür etti.

Barutçuoğlu Alışveriş Merkezi olarak sosyal projelere önem verdiklerini kaydeden Caner Çaycı: “Milli birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek adına bu tür etkinliklerin küçük de olsa önemli olduğunu düşünüyoruz. Türk Bayrağımız ile fotoğraf çektirip sosyal medya hesabımıza gönderen vatandaşlarımız arasından en çok beğeni alan 20 vatandaşımıza çeşitli hediyeler verdik. Barutçuoğlu Alışveriş Merkezi olarak Milli bayramlarımızda bu tür etkinliklerimiz sürecek. Yarışmamıza katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Barutçuoğlu Alışveriş Merkezi Halkla İlişkiler Müdürü Zeynep Tokatlı ise yarışma boyunca gönderilen fotoğraflar arasından yine vatandaşların beğenileri ile en güzel fotoğrafları seçmeye çalıştıklarını, gönderilen fotoğrafların hepsinin ayrı bir güzel olduğunu ve bu nedenle seçim yapmakta zorlandıklarını kaydetti.

Kazım BOLAT