Barutçuoğlu AVM'nin çekiliş kampanyasına yoğun ilgi

Kastamonu'nun tek alışveriş merkezi olarak 10 yıldır Kastamonu halkına hizmet veren Barutçuoğlu Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin hediye çekilişine 2 ayda 79 bin kişi başvurdu.

  • 2507
Barutçuoğlu AVM'nin çekiliş kampanyasına yoğun ilgi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu'da vatandaşların alışveriş yapmak ve vakit geçirmek için tercih ettiği adreslerin ilk sırasında yer alan Barutçuoğlu Alışveriş Merkezi yeni yılda da müşterilerine hediye dağıtımını sürdürüyor. 1 Temmuz’da başlayan ve 31 Aralık’ta sona erecek hediye çekilişi kampanyasında 75 TL ve üzeri alışveriş yapan müşterilere verilen kuponlar arasından noter huzurunda yapılacak olan çekilişte son model 2 araba ve çeşitli hediyeler verilecek.

Günde yaklaşık 10 bin kişinin uğrak noktası olan Barutçuoğlu Alışveriş Merkezi’nin Genel Müdürü Caner Çaycı, hediye çekiliş kampanyasına ilk iki ayda gösterilen ilgiden oldukça memnun olduklarını kaydetti.

Kastamonu halkının uğrak merkezi, şehrin kalbi konumunda yer alan Barutçuoğlu Alışveriş Merkezi 10’uncu yılında Kastamonululara daha iyi hizmet verebilmek amacıyla yenilenme sürecini başarıyla tamamladığını ifade eden Barutçuoğlu Alışveriş Merkezi Genel Müdürü Caner Çaycı, "Barutçuoğlu Alışveriş Merkezi olarak açıldığı günden beri Kastamonululara mükemmeliyeti ‘Önce Müşteri Memnuniyeti’ sloganı ile hizmet vermeye çalışıyoruz. Alışveriş merkezimiz Kastamonu’da lokomotif görevini de üstelendi. Hem şehir içinden hem de şehir dışından gelen ziyaretçilerin güvenli, temiz ve hijyenik bir ortamda huzur içerisinde alışveriş yapmaları ve aileleri ile birlikte hoşça vakit geçirebilmelerini sağlamak amacıyla 50 personeli ile birlikte hizmet veriyoruz. ’Her geçen gün ‘daha iyisini nasıl yapabiliriz?’ sorusu doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz" diye konuştu.

“ÇEKİLİŞİMİZE İKİ AYDA 79 BİN MÜRACAAT OLDU”
Kurulduğu günden beri gelenekselleşen çekiliş kampanyasına değinen Caner Çaycı: “2016 yılı için çekiliş kampanyamızda 2 arabanın yanı sıra çeşitli hediyeler veriyoruz.  5 Ocak’ta bu çekilişi güzel bir çalışma ile noktalamak istiyoruz. 1 Temmuz’dan bugüne kadar geçen 2 aylık süreçte 79 bin civarında çekiliş başvurusu aldık. Çekiliş tarihine kadar bu rakamın 300 bin civarına ulaşmasını bekliyoruz. İl merkezi dışından hem ilçelerimizden hem de komşu illerimizden çok ciddi seviyede katılanlar var. Bu durum da gösterdi ki çekilişimiz çok geniş bir yelpazeye hitap ediyor” açıklamasında bulundu.

Kazım BOLAT