Bozkurt Belediyesi, 25 çocuğu sünnet ettirdi

Bozkurt Belediyesi tarafından gerçekleştiren 'Sünnet Şöleni'nde 25 çocuk sünnet ettirildi.

  • 1193
Bozkurt Belediyesi, 25 çocuğu sünnet ettirdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bozkurt Belediyesi tarafından 25 çocuk, İnebolu Devlet Hastanesinde sünnet ettirildi. Sünnet ettirilen çocuklar için düzenlenen şölende, sünnet çocukları aileleriyle beraber pasta kesti ve kendileri için hazırlanan çeşitli oyunlar ile Grup Hertel konseriyle gönüllerince eğlendiler.

Sünnet Şöleni’nde konuşan Belediye Başkanı Bozkurt Ekeş, 25 çocuğu sünnet ettirdiklerini belirterek, “İnşallah ilerde onların mürüvvetlerine de şahitlik ederiz” dedi.

Bozkurt Belediyesi tarafından 25 çocuğun sünnetine şahitlik ettiklerini söyleyen Ekeş, “Onları sünnet ettirmek bize nasip oldu. Sizlerle beraber bu çocukların mutluluklarını paylaşmak ve onların o sevgisine, mutluluğuna ortak olabilmek bunların hepsi çok güzel şeyler. Allah bunları bu devlete bu millete hayırlı evlat olmalarını nasip etsin, Allah’ım onları inşallah bu devletin bir neferi olmayı nasip etsin. Birliğe beraberliğe çok ihtiyacımız var her yerde birliğe beraberliğe ihtiyacımız var. Devlette de birliğe beraberliğe ihtiyacımız var. Bozkurt’ta da birliğe beraberliğe ihtiyacımız var. Allah’ım Bozkurtluların bu birliğini beraberliğini bozmasın. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Şölene, Bozkurt Kaymakamı Murat Acar, İlçe Jandarma Komutanı Fikret Dinç, İlçe Emniyet Amir Vekili Ferhat Gül, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İbrahim Şahin DEMİR