Büyükterzi, son yolculuğuna uğurlandı

Arazi taraması sırasında geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden Taşköprü Orman İşletme Müdürü Muzaffer Büyükterzi, son yolculuğuna uğurlandı. 

  • 1458
Büyükterzi, son yolculuğuna uğurlandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Taşköprü Orman İşletme Müdürü olarak 2012 yılından buyana görev yapan ve geçtiğimiz hafta beyin kanaması geçiren Muzaffer Büyükterzi (39), görev yaptığı Taşköprü ilçesinde gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Geçtiğimiz hafta arazi taraması sırasında geçirdiği beyin kanaması sonucu rahatsızlanan ve Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gördüğü sırada hayatını kaybeden Taşköprü Orman İşletme Müdürü Muzaffer Büyükterzi’nin cenazesi, Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü’ndeki cenaze merasiminin ardından görev yaptığı Taşköprü ilçesine getirildi. Burada Taşköprü Orman İşletme Müdürlüğü’nün bahçesinde cenaze namazı kılınıp, mesai arkadaşlarından ve yakınlarından helallik alındı.

Cenaze merasiminde konuşan Kastamonu Orman Bölge Müdürü Hüseyin Dinçer, “Değerli meslektaşımız Muzaffer Büyükterzi’yi ebediyete uğurlamak için buradayız. Yapılan tüm müdahaleye rağmen kardeşimiz kurtulamadı. Kıymetli mesai arkadaşımıza Yüce Mevla’dan rahmet, Kederli eşine ve çalışma arkadaşlarına başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun” dedi.

Zonguldak Orman Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel de, “Hepimizin başı sağ olsun. Ansızın gelen bir rahatsızlığa yenik düşerek hayatını kaybeden değerli bir insan ve sevdiğimiz bir dostumuzun aramızdan ayrılışının hüznünü yaşıyoruz. Annesine, babasına, çocuklarına, eşine ve mesai arkadaşlarına başsağlığı diliyorum” şeklinde konuştu.

Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan ise, “Sevgili kardeşimiz Muzaffer Büyükterzi’yi kaybetmenin ilçe halkı olarak hüznünü yaşadıklarını belirterek “7 yıldır birlikte çalıştığımız kıymetli kardeşimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, ailesi, mesai arkadaşları ve tüm ilçe halkımıza ise başsağlığı diliyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Taşköprü Müftüsü Yusuf Uzun, Muzaffer Büyükterzi’nin cenaze namazını kıldırdı.

Eşi Aysel Büyükterzi ve mesai arkadaşlarının gözyaşlarına engel olamadığı cenaze programında Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, İlçe Garnizon Komutanı Yüzbaşı İbrahim Coşkun, Orman Genel Müdür Yardımcısı Ali Şahin, Zonguldak Orman Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel, Kastamonu Orman Bölge Müdürü Hüseyin Dinçer, 23. Dönem Kastamonu Milletvekili Hasan Altan, Öz Orman İş Sendikası Kastamonu ve Sinop Bölge Başkanları, Taşköprü Orman İşletmesi şefler ve işletme personeli ile çok sayıda Taşköprülü vatandaş Büyükterzi’yi son yolculuğuna uğurladı.

Muzaffer Büyükterzi, Taşköprü’deki törenin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Rize’ye gönderildi.