Gazeteciler piknikte buluştu!

Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti (KGC), Kastamonu genelindeki gazetecileri ve ailelerini düzenlemiş olduğu piknik programında bir araya getirdi.

  • 722
Gazeteciler piknikte buluştu!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kadıdağı piknik alanında hafta sonunu piknik yaparak geçiren gazetecileri, Kastamonu Valisi Mesut Yıldırım ve Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş’da yalnız bırakmadı.

TOP OYNAYIP, MANGAL YAKTILAR
Sabahın erken saatlerinde piknik alanına gelen gazeteciler, bir süre futbol oynadı. Daha sonra mangal yakan gazeteciler, yorucu geçen günlerin ardından stres atma imkanı buldu.

Gazeteciler ve aileleriyle tek tek tanışan Vali Mesut Yıldırım, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutlayarak düşünce özgürlüğünün en etkili aracı olan basının, demokrasinin vazgeçilmez kurumlarından biri olduğunu söyledi.

Belediye Başkanı Tahsin Babaş ise çalışmaları devam eden Gazeteci Hüsnü Açıksöz Meydanı ile ilgili, meydanın önümüzdeki günlerde açılacağının müjdesini verdi.

Etkinliğe katılım gösteren Vali Mesut Yıldırım ve Belediye Başkanı Tahsin Babaş’ın yanı sıra gazetecilere teşekkür eden KGC Başkanı Erkan Yılmaz: “KGC olarak bazen piknik, bazen de iftar programlarında bir araya geliyoruz. Bu yıl da üyelerimiz ile piknik programında buluştuk. Gazeteciler sosyal hayatın merkez noktasında olmasına rağmen, sosyal aktivitelerin içerisinde tam anlamıyla yer alamıyor, kendilerine de çok fazla vakit ayıramıyorlar. Bizde Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti olarak bu açığı kapatmak için bazen bu tür sosyal faaliyetler gerçekleştiriyoruz. Önümüzdeki günlerde de inşallah bu tür faaliyetler farklı programlarla devam edecek. Ben ayrıca yönetim kurulum adına, programımıza katılım gösteren ve meslektaşlarımızla sohbet eden Sayın Vali Mesut Yıldırım, Sayın Belediye Başkanı Tahsin Babaş ve üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.