Gaziosmanpaşa Belediyesi'nden Kastamonu'da kardeşlik iftarı

Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından 'Gaziosmanpaşa'dan Kastamonu'ya Kardeşlik İftarı' programı kapsamında yaklaşık 5 bin kişilik bir iftar organizasyonu düzenlenecek. 

  • 848
Gaziosmanpaşa Belediyesi'nden Kastamonu'da kardeşlik iftarı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gaziosmanpaşa Belediyesi “Gaziosmanpaşa’dan Kastamonu’ya Kardeşlik İftarı” programı kapsamında dev bir iftar organizasyonu düzenleyecek.

Her yıl ilçede nüfusu yoğun olan illerde verilen iftarlar kapsamında bu yıl sırasıyla Trabzon, Kastamonu ve Siirt’te iftarlar veriliyor. Hem memleket özleminin giderileceği hem de kardeşlik bağlarının artacağı iftar programı İnönü Mh. Aşık Yorgansız Sk. Merkez-Kastamonu’da düzenlenecek.

Programa, Kastamonu Valisi Yaşar Karadeniz, Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Kastamonulu Milletvekilleri,Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, İstanbul’da görev yapan Kastamonulu bürokratlar ve Gaziosmanpaşa da ikamet eden çok sayıda Kastamonulu katılacak.

KAS-DER temsilcileri, Kastamonulu STK temsilcileri, kanaat önderleri ve siyasi parti temsilcilerinin de katılacağı iftar programı 11 Haziran Pazargünü gerçekleştirilecek.