Helal Dünya Marketi'nden anlamlı protesto!

Kastamonu'da yeni açılan Eğitim Fakültesi karşısında faaliyet gösteren Kastamonu insanına sağlıklı, organik ve helal ürünleri tüketme imkanı sunan Kastamonu Helal Dünya Marketinden anlamlı bir protesto eylemi geldi.

  • 1844
Helal Dünya Marketi'nden anlamlı protesto!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Market girişine asılan "Bu iş yerinde İsrail Ürünleri Satılmaz Bütün Ürünlerimiz Türk Malıdır" afişi ile dikkat çeken işletme, taraflı tarafsız her kesimden taktir topladı.

Sosyal medyada da ilgi toplayan eylemle alakalı olarak işletmeden yapılan açıklamada; "Ülkemizde tüketicilere sunulan ürünlerin çoğu İsrail ve israil kökenli ürünlerden oluşmaktadır. İsrail devletinin ülkemiz ve İslam alemine bakış açısı ve yaptığı zulümler ortadadır. Bizim ürettiğimiz bize fazlasıyla yeter diye düşünüyoruz. Marketimizde bütün ürünler yerli ve Türk malıdır. Hiçbir İsrail ve yabancı kökenli ürünü satmıyoruz. Bu eylemin ülke çapında yapıldığını düşündüğünüzde akılalmaz güzel sonuçlara ulaşabıliriz. Bu bizim elimizde. Biz Kastamonu Helal Dünya Marketi olarak hiçbir yabancı kökenli ürünü satmıyoruz. Bundan sonrada satmayacağız." denildi.