İHA Muhabiri Ağacıkoğlu'nun oğlu, dünya evine girdi

İhlas Haber Ajansı (İHA) Tosya İlçe Temsilcisi Sedat Ağacıkoğlu'nun oğlu Çevre Mühendisi Alperen Kemal Ağacıkoğlu, dünya evine girdi.

  • 2381
İHA Muhabiri Ağacıkoğlu'nun oğlu, dünya evine girdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İHA Tosya İlçe Temsilcisi Sedat Ağacıkoğlu’nun Çevre Mühendisi olan oğlu Alperen Kemal Ağacıkoğlu, Rehber Öğretmen Buse Özgür ile görkemli bir düğün töreninin ardından dünya evine girdi.

Tosya Şekerci Düğün Sarayında gerçekleşen düğün töreninde damadın arkadaşlarının şakası geceye damgasını vurdu. Düğün töreninde sahne alan sanatçılar, törene katılan misafirlere doyumsuz bir sanat müziği gecesi yaşatırken, gecenin ilerleyen saatlerinde 15 kişiden oluşan damadın arkadaşları, hızlı bir şekilde düğün salonuna girerek sahnede bulunan mikrofonu ele geçirdiler. Daha sonra sahnede Türk Sanat Müziği söyleyen Selcan Bektaş’a düğünün formatı ile ilgili programa el koyduklarını söyleyerek daha önce hazırladıkları bildiriyi okutturdular. Bir anda neye uğradığını şaşıran Sanatçı Bektaş, verilen bildiriyi titrek bir sesle okumaya başladı: “Sayın misafirler, damat ile gelin yapılan düğün merasimi Tosya’mızın örf ve adetlerine uygun olmayan formatta gittiğinden, yapılan gözlemler ve incelemeler sonrasında hem misafirlerin eğlence anlayışını sağlamak hem de düğünün daha zengin bir eğlence formatına gelmesi için damadın arkadaşları olarak Alperen Kemal Ağacıkoğlu ile Buse Özgür’ün eğlence güvenliğini sağlamak için devam eden düğünün yönetimine el koyuyoruz. Bu dakikadan itibaren sayın misafirlerin ve düğün sahiplerinin damadın arkadaşları tarafından oluşturulan komitenin aldığı kararlar doğrultusunda hareket edilmesi önemle rica olunur” denildi.

Damadın arkadaşları tarafından yapılan darbe sonrası, düğün farklı bir formata dönüşerek çiftetelli oynanması ve sonrasında yapılan helesa oyunu ile devam etti. Oyunlara salondaki davetlilerde eşlek etti.

Düğüne, Tosya Kaymakamı Yusuf Cıbır, Tosya İlçe Garnizon Komutanı Yüzbaşı Sefer Sezer, MHP Tosya İlçe Başkanı Muvaffak Etyemez, Tosya Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Necati Abacı, İHA Kastamonu İl Temsilcisi Vedat İkizoğlu, Kastamonu Sözcü Gazetesi Muhabiri Kazım Bolat, işadamları Hüseyin Nalbantoğlu ve Hilmi Vanlı ile çok sayıda davetli ve misafirler katıldı.