Kastamonu Belediyesi'nde bayram hazırlıkları

Ramazan Bayramı öncesinde Kastamonu Belediyesi, vatandaşların daha huzurlu bir bayram geçirmesi için gerekli tedbirleri aldı. 

  • 488
Kastamonu Belediyesi'nde bayram hazırlıkları
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tüm İslam Alemi’nin Ramazan Bayramını kutladığını belirten Başkan Babaş, “Tüm hemşehrilerimin Ramazan Bayramını şimdiden kutluyor, huzur ve esenlikler temenni ediyorum. Kastamonu Belediyesi olarak Ramazan Bayramı ile alakalı her türlü hazırlığımızı tamamladık. Bayram süresince tüm birimlerimiz göreve hazır halde konuşlandırılmıştır. Zabıta, Temizlik İşleri, Mezarlıklar ve Fen İşleri Müdürlüklerimiz nöbetçi ve icapçı listelerini oluşturmuştur. Bayram öncesi ve bayram süresince görev yapacak olan personelin, vatandaşların bayramı rahat ve güvenli geçirmeleri için çalışacaktır” dedi.

GIDA KONTROLLERİ ARTTI
Ramazan Bayramı öncesinde gıda kontrollerinin yoğunlaştığına dikkat çeken Başkan Babaş, “Ana caddeler ve ara sokaklarda, semt pazarlarında bir aksaklık meydana gelmemesi için gerekli tedbirler alındı. Zabıta ekiplerimizce Bayram öncesi ve bayram süresince Kastamonu’da açık bulunacak iş yerleri tespit edildi. Halkımız özellikle bayramlarda kabristanları daha fazla ziyaret etmekte. Bu durumu da göz önünde bulundurarak Ramazan Bayramı öncesinde mezarlıklarımızdaki periyodik temizlik ve bakım çalışmalarımızda hızla sürüyor” diye konuştu.