Milletvekili Demir'in acı günü!

Kastamonu Milletvekili Murat Demir'in amcası Yakup Demir, hayatını kaybetti.

  • 690
Milletvekili Demir'in acı günü!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Kastamonu Milletvekili Murat Demir'in amcası, İş Adamı Yakup Demir (68) hayatını kaybetti. Diyabet hastası olan ve bir süredir bu hastalıkla mücadele eden Demir, kısa süre önce fenalaştı. İstanbul'da ki özel bir hastaneye sevki yapılan ve burada tedavi altına alından sevilen iş adamı Yakup Demir, tüm müdahalelere rağmen yaşam savaşını kaybetti.
İş dünyasında büyük kademeler elde eden ve bir çok kişiye istihdam sağlayan Demir'in vefatı, yakınları ve çalışanlarını yasa boğdu. Cenazesi İstanbul'dan Cide'ye getirilen Yakup Demir, yarın baba ocağı olan Denizkonak köyünde öğle namazına müteakiben kılınacak cenaze namazı sonrası aile kabristanlığına defnedileceği öğrenildi.

Milletvekili Murat Demir, amcasının vefatını sosyal paylaşım sitesinde ki hesabından duyurdu. Demir yaptığı açıklamasında, "Çok kıymetli büyüğümüz amcam Yakup Demir'i kaybettik. Amcamızın ansızın aramızdan ayrılışı, tüm ailemizi derinden etkilemiştir. Meslek hayatıma başlamamda ve bu günlere gelmemde çok önemli yeri olan amcam Yakup Demir, tüm kesimlerin saygısını kazanmış bir çok kişiye iş istihdamı sağlamış ve çevresinde çok sevilen bir kişiydi" dedi.