Şair Fatma Aras, geçirdiği trafik kazasını şiirle anlattı

Şair Fatma Aras, 2014 yılında geçirdiği trafik kazasında yaşadıklarını ve duygularını şiirle anlattı.

  • 974
Şair Fatma Aras, geçirdiği trafik kazasını şiirle anlattı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İzmir’de ikamet eden ünlü Şair Fatma Aras, 2014 yılında geçirdiği trafik kazasının şokunu henüz üzerinden atamadı. Şair Fatma Aras, kazanın üzerinden iki yıl geçmesine rağmen ‘daha dün gibi hatırlıyorum’ dediği trafik kazasında yaşadıklarını ve duygularını bu sefer şiirle anlattı.

Şair Fatma Aras, 2014 yılının Nisan ayında ünlü Şair Tuğrul Keskin’in Manisa’ya bağlı Salihli ilçesinde düzenleyeceği şiir dinletisine katılmak üzere İzmir’den Manisa’ya giderken Bornova’da karşıya geçmek istediği esnada kamyonetin çarpması sonucu yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Vücudunun birçok yerinde kırıklar oluşan Şair Fatma Aras, hastanede yaklaşık 4 ay tedavi gördükten sonra taburcu edildi. Sol kolunu iki yıl boyunca kullanamayan Şair Fatma Aras, tedavisinin tamamlanması üzerine yakın bir zamanda çıkarmayı düşündüğü öykü kitabından yaşadığı trafik kazasını da kaleme aldı. Şimdiye kadar 4 kitabı çıkan ve birçok şiiri Almanya ve İspanya’daki dergilerde yayınlanan Şair Fatma Aras’ın ayrıca birçok şiiri, şarkı ve türkülere de konu oldu.

Şair Fatma Aras, hayatının en zor iki yılını hastaneye ve eve kapalı bir şekilde geçirdiğini belirterek, “Kazada ölümden döndüm. Vücudumda birçok kırıklar oluştu. 4 ay hastanede yattım. Sol kolumu uzun süre kullanamadım. Çok şükür şimdi sağlıklı ve iyiyim” şeklinde konuştu.

Hayatının en zor günlerini yaşadığını ve bu yüzden duygularını şiire döktüğünü söyleyen Şair Fatma Aras, “Geçirdiğim kaza sonrası psikolojim bozuldu. Yaşadıklarını ve duygularını bu yüzden şiire dökmek istedim. Ben, adeta ölümle yüz yüze geldim. Allah kimseye böyle kazalar yaşatmasın” ifadelerini kullandı.