Seydiler'de 2 bin 500 kişilik iftar verildi

Seydiler Kaymakamlığı ile Seydiler Belediyesi'nin birlikte düzenlediği 2 bin 500 kişilik iftar programına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

  • 1436
Seydiler'de 2 bin 500 kişilik iftar verildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seydiler Kaymakamlığı ile Seydiler Belediyesi tarafından ilçe merkezinde mahalle iftarı düzenlendi. İftara Vali Vekili Yaşar Karadeniz ile Seydiler Kaymakam Vekili Yusuf Kaptanoğlu, Seydiler Belediye Başkanı Mehmet Şahin, Seydiler İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Batman, Seydiler İlçe Emniyet Amir Vekili Uğurcan Seniz, kurum müdürleri ve daire amirleri katıldı.

Seydiler Kaymakam Vekili Yusuf Kaptanoğlu, Vali Vekili Karadeniz’e ilçenin sosyal, ekonomik ve kültürel yapısı hakkında brifing verdi. Ardından Seydiler Belediyesi’ni ziyaret eden Vali Vekili Karadeniz, burada Belediye Başkanı Mehmet Şahin ve belediye personeli tarafından karşılandı ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Vekili Yaşar Karadeniz, ziyaretlerin ardından ilçe meydanında düzenlenen 2 bin 500 kişilik iftar programına katıldı. Seydiler Kaymakamlığı ve Seydiler Belediyesi tarafından şehit aileleri, gaziler ve vatandaşlara yönelik düzenlenen iftara yoğun katılım oldu.

Programda konuşan Vali Vekili Yaşar Karadeniz, “Bu akşam burada gerçekten güzel bir manzara var. Birlik beraberliğimizin güzel bir fotoğrafı var. Sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyum çok memnunum.  Bugün  bizler  burada huzur ilçesinde bu iftarı yapıyorsak bunu öncelikle bu vatan için canlarını seve seve feda eden şehitlerimize gazilerimize ve fedakar Türk Milletine borçluyuz. Her etkinlikte her güzel günde hep onları yad edeceğiz, hep onları anacağız. Ben bu birlik ve beraberliği gösterdiğiniz için sizlere şükranlarımı sunuyorum. Bu iftarı düzenlediği için Sayın Kaymakamımıza teşekkür ediyorum, Belediye Başkanımıza desteğinden dolayı teşekkür ediyorum. Katılımlarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Allah birlik ve beraberliğinizi daim etsin” şeklinde konuştu.

Ceyhun HASANBAŞOĞLU