110 Bayan Kursiyere Yüzme sertifikası verildi 

Taşköprü Belediyesi ve Kastamonu Gençlik Hizmetleri  ve Spor İl Müdürlüğünce ortaklaşa düzenlenen bayanlara  yönelik yüzme kursunda  110 kişiye sertifika verildi.  

  • 1548
110 Bayan Kursiyere Yüzme sertifikası verildi 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Taşköprü Yüzme Havuzunda gerçekleşen programa, Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, Kastamonu Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Adem Keloğlu ve Şube Müdürü Engin Kaya, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mustafa Okan ve çok sayıda bayan kursiyer katıldı.

Programda konuşan Kastamonu Gençlik ve İl Spor Müdür Vekili Adem Keloğlu, “Bayanlara yönelik açmış olduğumu kursumuzda katılım gösteren ve yüzmeyi öğrenen bayanlarımıza başarı belgesi veriyoruz. Antrenör gözleminde gerçekleşen kursumuza katılan tüm bayanlarımıza hayırlı olsun diliyorum” dedi.

Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan'da, “Katılım sağlayan ve kurs boyunca öğrenme çabasında olan bayanlarımızı canı gönülden tebrik ediyorum. Öğrenmenin yaşının olmadığını bir kez daha kanıtlayan bayanlarımızı hak etmiş oldukları belgeyi taktim etmekteyiz. Bayanlarımızdan talep geldiği sürece bu kurslarımız devam edecektir” dedi.

2 bayan antrenör eşliğinde gerçekleşen kursta 8 hafta sonun da katılım gösteren bayanlara belge verildi. Program ikramların ve toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

Hamza Sefa YILMAZ