112 Acil Sağlık Ekibinden Gazi Ferdi'ye ziyaret

Kastamonu 112 Acil Sağlık Ekibi, 17 Aralık 2016 tarihinde Kayseri'deki hain saldırıda ağır yaralanan ve daha sonra yapılan tedavinin ardından taburcu edilen Gazi Ferdi Çatal'ı ziyaret etti.

  • 1976
112 Acil Sağlık Ekibinden Gazi Ferdi'ye ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri’de gerçekleştirilen hain terör saldırısında ağır yaralanan ve uzun bir süre hastanede tedavi altında tutulduktan sonra taburcu edilen Daday nüfusuna kayıtlı Gazi Ferdi Çatal’ı sağlık çalışanları unutmadı. 112 Başhekimi Kürşat Özbey ve Şube Müdürü İsmail Hakkı Demir ile Kastamonu 112 Merkez ve ilçelerinde görevli bulunan sağlıkçılar, Gazi Ferdi Çatal’a ziyarette bulundu. 17 Aralık Gazisi Ferdi Çatal’ı Kayseri’deki evinde gerçekleşen ziyarette Özbey ve 112 personeli Gazi Ferdi Çatal ile gurur duyduklarını ve her zaman yanında olduklarını söylediler. Gazi Ferdi ise, ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu vatan için seve seve canını vermeye her zaman olduğunu söyledi. Ayrıca sağlık çalışanları, Gazi Ferdi Çatal’a 112 elbisesi hediye etti.

Kastamonu 112 ekibi, Kayseri’de ayrıca kendi meslektaşlarını da ziyaret ettiler. Hain saldırı sonrası şehit olan askerler ile yaralı askerlere müdahale eden sağlık ekibi ile görüşen 112 çalışanları, o günkü cefakar çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ederek Kastamonu’nun simgesi haline gelen Saat Kulesinin maketini hediye ettiler.