31 Mart Seçim Sonuçlarını Kastamonu Güncel'den takip edin!

Kastamonu Güncel, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi Kastamonu sonuçlarını anında aktarmak için hazırlıklarını tamamladı.

  • 1727
31 Mart Seçim Sonuçlarını Kastamonu Güncel'den takip edin!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu Güncel, seçimde Kastamonu ve ilçe sonuçlarına ilişkin saniye saniye veri yayını yapacak ve sandık sonuçlarını "online" olarak okuyucularına ulaştıracak.

Seçim sonuçlarına ilişkin yaşanacak yoğun talebi karşılamak üzere, çalışmalarını tamamlayan Kastamonu Güncel, Kastamonu ve ilçelerine ait seçim sonuçlarını hızlı ve güvenilir şekilde kamuoyuyla paylaşacak.

Sonuçlar, geçmiş yerel seçim sonuçlarıyla da karşılaştırmalı servise sunulacak.

Partilerin oy dağılımlarının yanı sıra kazanan adaylar flaş haberlerle duyurulacak.

“kastamonuguncel.com/secim/31-mart-2019” adresinden yayın

Seçim sonuçlarını en hızlı şekilde aktarmak için yazılım ve teknik hazırlıklarını tamamlayan Kastamonu Güncel, veri aktarımı için de özel bir site hazırladı.

Kastamonu ve ilçelerine ilişkin seçim sonuçlarının anlık gösterileceği kastamonuguncel.com/secim/31-mart-2019 internet sitesinden seçim ile ilgili tüm sonuçlar harita ve grafikler eşliğinde yayına verilecek.

Kastamonu Güncel Genel Yayın Yönetmeni Asuman Şengül yaptığı açıklamada; “Kastamonu Güncel olarak bu önemli günde seçim sonuçlarını ve ilgili haberleri okuyucular ile en hızlı şekilde paylaşmak için yazılım ve teknik hazırlıklarımızı tamamladık. Seçim günü Kastamonu ve ilçelerine ait sonuçlar ‘online” olarak yayınlanacak. Okuyucularımız seçim sonuçlarını anbean takip edebilecekler” dedi.

Bunun yanı sıra, Kastamonu Güncel’in ücretsiz mobil uygulamalarını indirenlere anlık bildirim de gönderilecek.

Anlık bildirim almak için Apple telefon kullanıcıları Appstore'dan, Android tabanlı telefon kullanıcıları ise Google Play Store'dan Kastamonu Güncel’in uygulamalarını indirebilirler.

ANDROİD uygulama için tıklayınız. 
İOS uygulaması için tıklayınız.