45. Birleştirilmiş Bölge Grup Toplantısı Karabük'te Yapıldı

Karadeniz İlleri Birleştirilmiş Bölgesel Grup toplantılarının 45'incisi Karadeniz Tarımsal Araştırma Enstitüsü koordinatörlüğünde ve Karabük Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ev sahipliğinde Karabük'ün Safranbolu ilçesinde gerçekleştirildi. 

  • 616
45. Birleştirilmiş Bölge Grup Toplantısı Karabük'te Yapıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

45’incisi Karadeniz Tarımsal Araştırma Enstitüsü koordinatörlüğünde ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nün ev sahipliği yaptığı 45. Birleştirilmiş Bölge Grup toplantısına, Vali Yardımcısı ve Safranbolu Kaymakamı Murat Bulacak, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Cemalettin Çataklı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı temsilcileri, Amasya, Tokat, Kastamonu, Samsun, Giresun, Ordu, Rize, Trabzon, Artvin, Sinop Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlükleri İdareci ve teknik personelleri, bu illerdeki Tarımsal Araştırma Enstitüsü İdarecileri ve uzman personeli katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Karabük Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Cemalettin Çataklı, katılımcıları Karabük’te ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 2 günlük bu toplantıda eğitim-yayım ve çiftçi bağının güçlendirilmesi için çalışmaların yapılacağını, konu uzmanlarının yeni teknik ve gelişmeleri katılımcılara aktaracağını ve toplantının Karabük ve bölge çiftçilerine faydalı olmasını diledi.

Vali Yardımcısı ve Safranbolu Kaymakamı Murat Bulacak ise, bütün katılımcıları Tarihi ve Müze Kent Safranbolu'da ağırlamaktan mutluluk duyduğunu, toplantının yöre çiftçisine faydalı olmasını dilediğini belirti. Ayrıca açık hava tarih müzesi olan Safranbolu'yu mutlaka gezmelerini, izlenimlerini gittikleri yerlerde anlatarak, kültür elçisi olmalarını istedi.