5 Bin Adet Sarımsak Dağıttı

İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Fuar Merkezi'nde 20'incisi düzenlenen Emitt Turizm ve Seyahat Fuarı'na katılan Taşköprü Belediyesi, ziyaretçilere Taşköprü sarımsağı dağıttı.

  • 643
5 Bin Adet Sarımsak Dağıttı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fuarın 3. Günü Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan’ın katılımıyla gerçekleşen sarımsak dağıtım programında fuarı ziyaret eden vatandaşlara, yaklaşık 5 bin adet Taşköprü sarımsağı ikram edildi. Yoğun katılımın olduğu fuarda ziyaretçiler, Taşköprü sarımsağından alabilmek için birbiriyle yarıştı.

Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, Türkiye’nin en büyük Avrupa’nın ise sayılı turizm fuarlarından olan Emitt Fuarı’nın oldukça geniş katılımlı ve verimli geçtiğini söyleyerek kendilerinin de Taşköprü sarımsağı başta olmak üzere Pompeiopolis Antik Kenti, tarihi evleri ve çalışmaları ziyaretçilere anlattıklarını belirtti.

Kastamonu Valiliği bünyesinde oluşturulan Kastamonu standında ziyaretçilere ayrıca İhsangazi Belediyesi tarafından siyez bulguru pilavı, Tosya Belediyesi tarafından pirinç pilavı, Pınarbaşı ve Azdavay Belediyeleri tarafından kara çorba, KESOB tarafından Kastamonu pastırması, Daday Kaymakamlığı tarafından üryani eriği, Kastamonu Belediyesi yöresel taş baskılı örtü ve çekme helva ikram edildi.

Kastamonu standını fuarın ikinci ve üçüncü günleri AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner, KASİAD Başkanı Ayhan Arslan, Kastamonu Gazetecileri Cemiyeti Başkanı Erkan Yılmaz ve Kastamonulu gazeteciler ile Hababam sınıfı oyuncuları ve çok sayıda vatandaş ziyaret etti.

(İHA)